Ynt: Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar
bende de son bir haftadır var. frene bastıgımda pedalın yayı gıcırdıyor sanki
bende de son bir haftadır var. frene bastıgımda pedalın yayı gıcırdıyor sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracı alalı 1,5 ay oldu. bendede oluyorthehunturk link' Alıntı:bende de son bir haftadır var. frene bastıgımda pedalın yayı gıcırdıyor sanki
freelook link' Alıntı:Herhalde bu segmentlerde ve bu fiyatlarda en az tıkırtı çıkaran araçlar Volkswagen ler.
Senin emektar 307 dendemi kötü 011zaaMeRt link' Alıntı:Belki mukayese etmek bile Astra'ya ayıp olur ama 10 gün önce 150-200 km kadar 2013 Seat İbiza kullandım.
Arabadan indiğimde Astra'dan gelen ufak tefek sesleri özledim.
Hiç abartmadan söylüyorum 7-8 noktadan müzik açıkken bile duyulabilen türlü türlü sesler geliyor.
Astra'dan tıkırtı, çıtırtı sesi geliyor diyen arkadaşlardan ricam bir günlüğüne bahsettiğim aracı kullanın. Öıtırtı, zırıltı, tıkırtı, takırtı, lokurtu ne demkmiş çok iyi anlayacaklar.
BÖLENT link' Alıntı:Senin emektar 307 dendemi kötü 011zaa
Aracin ici isindikca ses kesiliyor demekki.BİLDS link' Alıntı:Benim araçta şöyle bişey oluyor. Arabaya ilk bindigimde bi yerden gelen çıtırtı, zırıltı belli bi kilometreden sonra kesiliyor.
Arkadaşlar ayrıca bu tip şeyleri kafaya fazla takmaya gerek yok. Dün AUDİ forumunu okuyordum. Biri diyor ki sıfır "Audi aldım 90-100 km'den sonra gelen rüzgar sesi çok rahatsız edici. Serviste çözüm de bulamadılar." Aracı 1 ay kullanıp satmış. "Audiden sogudum vs" diye serzenişte bulunmuş. Demem o ki her araçta bu tip şeyler olabiliyor.
BÜLENT link' Alıntı:Aracin ici isindikca ses kesiliyor demekki.
Bende şu anda hic catirti yok
Gerce cogu yerini sokup kendim izole ettim.