Araç Kendi Kendine 4lüleri Yaptı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freetosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işin garibi bu sorun hep Astra H'da çıkmış :D

evet bu arıza sadece astra h kasalarda görülüyor....
sorun bulunabilse önemli değil..
ayrıca bu arıza yı herzaman yapmıyor ...
atıyorum ;senede belki bir defa yapar ,belki 10 defa,
veya 4 sene yapmaz ,veya 4 ay sonra yapar..
yani senin anlıyacağın ne zaman nerede yapıcağı belli değil...
örneğin ,dağda tepede veya ormanda kaldınız 4 lülerin yandığınıda farketmediniz,aracın aküsü boşalıp yolda kalabilirsiniz,(tabi eğer 4 lüler kendi sönmezse bazen kendi belli bir süre yanıyor sonra sönüyor,bazende akü boşalana kadar sönmüyor)
neyse fazla uzattım ..

benim amacım opeli kötülemek değil ,burda ki arkadaşları bilgilendirmek...

Yapmayın yaaa :D :D :D

Zamanında arabayı kaçırıyorsun bari dörtlüleri unutma diye kardeşime baya kızmıştım :D

İşte şimdi üzüldüm :D

Aslinda bu konu sabitlense güzel olur ...

Hem ayri ayri konu açilmaz hemde herkesin bilgisi dahilinde olur düşüncesindeyim..

2 yıldır aracı biliyorum son 2 aydırda bende toplam 2.5 yıldır ilk defa oldu böyle bi durum. Hiç bişeyden değilse artık güneş altında kalmasına bağlıcaz:) İlgi gösteren herkese teşekkürler bu arada. Dikkat çekmeye çalışıyo diyelim:) Akü bitmeden fark ettim şükür:P

2 yıldır aracı biliyorum son 2 aydırda bende toplam 2.5 yıldır ilk defa oldu böyle bi durum. Hiç bişeyden değilse artık güneş altında kalmasına bağlıcaz:) İlgi gösteren herkese teşekkürler bu arada. Dikkat çekmeye çalışıyo diyelim:) Akü bitmeden fark ettim şükür:P
aynen öyle :D:D:p
ama farketmediğin zamanda belli bir süre kendinde yanıp sönebilir hiç bişey anlamazsın:D

neye bağlarsan bağla farketmez:D:D:D

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir de beni dinleyin;
Geçen sene aynı durum başıma geldi;durup dururken dörtlüler yanmaya başladı.Kontağı taktıım,gösterge panelindeki ışıklar yanmıyor,kadran oynamıyor,ama araba gidiyor.Servise götürdüm.Gösterge paneli sökülüp tamir olacak,İstanbul'a gönderecez dedi usta.3 gün sonra aldım arabayı arıza gidrilmiş bir şekilde.380 kağıt bayıldık.Gösterge paneli arızası olarak kayıtlara geçti.
Araç birşey demek istiyor ama açılan başlıklara baktım, dörtlülerin yanma sebebi ile ilgili cevap yok.

Geçen sene aynı durum başıma geldi;durup dururken dörtlüler yanmaya başladı.Kontağı taktıım,gösterge panelindeki ışıklar yanmıyor,kadran oynamıyor,ama araba gidiyor.Servise götürdüm.Gösterge paneli sökülüp tamir olacak,İstanbul'a gönderecez dedi usta.3 gün sonra aldım arabayı arıza gidrilmiş bir şekilde.380 kağıt bayıldık.Gösterge paneli arızası olarak kayıtlara geçti.
Araç birşey demek istiyor ama açılan başlıklara baktım, dörtlülerin yanma sebebi ile ilgili cevap yok.

Hocam inince kontağı taktım çalıştırdım bi sorun yoktu arıza kodu vs de yok. tuhaf h serisinin klasiği sanırım.Süprizlerle dolu:P

maalesef göstergelerle alakası yok ..
göstergelerde arızanın tuzu biberi olmuş..

maalesef göstergelerle alakası yok ..
göstergelerde arızanın tuzu biberi olmuş..

Bence alakası var.Çünkü aynı zamana denk gelme ihtimali milyonda bir.

Arkadaşlar opel ilgi sevgi isteyen bir arac yok öyle park edip kacmak aracı park ettin tekerlerden camlar kapılara kadar bakacaksın her pazar yıkayacak iç dış pırıl pırl yapacaksın
güzel bir isim takacak ismiyle hitap edeceksin kızım oğlum veya ben gibi beyaz güvercinim sen burda uslu uslu dur ben gelinceye kadar emi kızım diyeceksin rahat durmasını sıkı sıkı tembihleyeceksin bak ondan sonra öyle sacmalıklar yapıyormu yapmıyormu görürsünüz
hatta benim astraya sen uslu dur her dediğim yap sana benzin alacam yağını değiştirecem gibi ara ara kandırıyorum :kop: :D :) :kop: :D :)

Geri