Araç Kendi Kendine 4lüleri Yaptı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freetosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu dörtlülerin yanması frenlerde meydana gelen hidrolik basıncının değişmesi ile ilgili olabilirmi? Neden derseniz Astra H kasalarda ani frenlemelerde ABS devreye girince araç otomatik dörtlüleri yakacak şekilde yazılım yüklenmiş. Yani aklıma frenlerle alakalı bir ısınma-soğuma-boşalma tepkimesinden yanıyor olabilir. orda biyerde bir müşürüsensör falan varsa o bozulmuş yada bozuluyor olabilir. Bu yönden bir araştırın derim.

merabalar astra h serileri elektronik olarak sorunları bol çıkmış araçlardır.dörtlüleri yanar-farlar açıkken korna çalmaz.göstergeler kendi kendine gidip gelir.gibi sorunlar genelde direksiyon kolon modülü yani cim.veya km saati kaynaklı arızalar olabiliyo.elektronik sistemlerin lehim kaynakları ısı ve titreşime maruz kalınca sanırım arızaya geçebiliyo.zaten astra h serilerinin cim modülleri hemen hemen mutlaka değişmeyeni yoktur zaten fabrikasyon hatalı üretim serileri yar bunların.

Arkadaşlar opel ilgi sevgi isteyen bir arac yok öyle park edip kacmak aracı park ettin tekerlerden camlar kapılara kadar bakacaksın her pazar yıkayacak iç dış pırıl pırl yapacaksın
güzel bir isim takacak ismiyle hitap edeceksin kızım oğlum veya ben gibi beyaz güvercinim sen burda uslu uslu dur ben gelinceye kadar emi kızım diyeceksin rahat durmasını sıkı sıkı tembihleyeceksin bak ondan sonra öyle sacmalıklar yapıyormu yapmıyormu görürsünüz
hatta benim astraya sen uslu dur her dediğim yap sana benzin alacam yağını değiştirecem gibi ara ara kandırıyorum :kop: :D :) :kop: :D :)

opeli her huyu ile seveceksinn sevilmediğini anladığı zaman örtlülerini lambalarını yada başka yerlerinden seni uyarmak için çeşitli uyarılarda bulunur

Bu dörtlülerin yanması frenlerde meydana gelen hidrolik basıncının değişmesi ile ilgili olabilirmi? Neden derseniz Astra H kasalarda ani frenlemelerde ABS devreye girince araç otomatik dörtlüleri yakacak şekilde yazılım yüklenmiş. Yani aklıma frenlerle alakalı bir ısınma-soğuma-boşalma tepkimesinden yanıyor olabilir. orda biyerde bir müşürüsensör falan varsa o bozulmuş yada bozuluyor olabilir. Bu yönden bir araştırın derim.

olamaz çünkü;
zaten 4 lüler araç stop vazitte iken yanıyor..
yani park halinde iken..
ayrca benim araç daha 1 aylıkken olmuştu ..
sıfır araçta olması mümkün değil..

olamaz çünkü;
zaten 4 lüler araç stop vazitte iken yanıyor..
yani park halinde iken..
ayrca benim araç daha 1 aylıkken olmuştu ..
sıfır araçta olması mümkün değil..
Araç 1 aylık olunca müşür arıza yapmayacak diye bir kaidemi var?

peki bu kadar arıza veren araçların hepsinde mi müşür arızası var..
Flaşörlerin yanmasına neden olan arıza neyse demekki hepsinde aynı arıza var öyle değilmi? 1 ay 3 ay 1 sene olması ne farkeder?

Geri