Araç kokusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xenonx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
hani kalörifer petegine taktıgımız glade in falan kokuları varya arkadaşlar sakın kullanmayın onları 2006 model astramın petegi dün bi baktım resmen erimiş 7 aydır sürekli kullanıyodum bişey olmuyo nasıl olsa diye sonunda sün bi baktımki petegin altı yanmış ve erimiş şimdi bide o masraf çıktı SAKINNNN kullanmayın derim

Allah sen de de mı oldu ben de o hataya dustum on gogusu erıttı namussuz koku

ben airwick in kavun kokusunu kullanıyorum yuvarlak oval bi şişesi var biraz büyük ama koyacak yeriniz varsa mutlaka deneyin derim tüm arabama binenler hasta oluyo kiminin canı kavun çekiyo kiminikisi ise turbo sakız:):):)

Geçmiş olsun .
Bir ay içinde astrammm (Musa Yıldız) ile üçüncü oldu .
En iyisi kullanmamak. Bunlar kulak küpesi olsun.:(

Ya beyler,o kokuları bana bedava verseler bile takmam,kokusunu geç,bi kere estetik olarak arabanın ön konsol görünümünü bozuyor.Hadi bunu da geçtik,'sanayağ' gibi erimelere sebep oluyo,adamın cinlerine tapesine çıkarıyo...En güzeli arka kapıların birine şu eriyen jel kokulardan koymak.10 milyon civarı bi şey ama çok daha kalıcı oluyo.

Bu arada ekstra bi bilgi:Araçlara sıkılan tüm kokular camlarda yağlanmaya sebep oluyo farkında mısınız?Bu yüzden kesinlikle jel kokular...

ben hayatta onlardan kullanmam geçen ay sprey koku aldım muhteşem

06bb2655' Alıntı:
ben airwick in kavun kokusunu kullanıyorum yuvarlak oval bi şişesi var biraz büyük ama koyacak yeriniz varsa mutlaka deneyin derim tüm arabama binenler hasta oluyo kiminin canı kavun çekiyo kiminikisi ise turbo sakız:):):)
offf turbo sakız babam alırdı küçükken kavanoza koyardım ordan alıp alıp çiğnerdim 5 taneyi aynı anda :D

gokalp' Alıntı:
offf turbo sakız babam alırdı küçükken kavanoza koyardım ordan alıp alıp çiğnerdim 5 taneyi aynı anda :D

ya işte benim arabaya binen sakız istiyo.kızlar hasta oluyo:)
tabi gıcık olanda var ama memnuniyet %97 flan diyebilirim.bikaç denyo dostum beğenmedi sadece:)

Geri