Araç nasıl yıkanmalıdır?..Önümüzdeki günlerde su sıkıntısı bizleri bekliyor ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bj6766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel paylaşım teşekkürler,su olayı gerçekten önemli benim park yerim hortumla yıkamaya müsait ama içim acıyor artık kovayla yıkıyorum arabamı susuz bir yaza giriyoruz artık bu kesin.bence herkes birbirini uyarmalı aşırı su israfı konusunda yıkamada ise en önemlisi bence güneş altında yıkamamak hemen iz bırakıyor ve pastalamak zorunluluğu ortaya çıkıyor,birde kesin ön cama güneş yansıtıcısı..

En önemli nokta burada işte, SU TASARRUFU , arkadaşlar hortumla araba yıkamak güzeldir ama belki programlı su kesintilerinin yapılması planlanan şu günlerde su kullanımına biraz daha özen göstermeliyiz bence.Bir kova su , çok az deterjan veya oto sampuanı,sünger ve bez ile,normal kirli bir aracı çok rahat yıkayabiliyorsunuz.Biraz daha duyarlılık lütfen,hepimiz için

teşekürler..

En önemli nokta burada işte, SU TASARRUFU , arkadaşlar hortumla araba yıkamak güzeldir ama belki programlı su kesintilerinin yapılması planlanan şu günlerde su kullanımına biraz daha özen göstermeliyiz bence.Bir kova su , çok az deterjan veya oto sampuanı,sünger ve bez ile,normal kirli bir aracı çok rahat yıkayabiliyorsunuz.Biraz daha duyarlılık lütfen,hepimiz için
+3059.. israfa gerek yok bence de.. Ben aşağıya bi kova su + bi damacana ile iniyorum.. Yaklaşık 30 lt suyla aracımı gayet güzel köpüklüyor-duruluyor-siliyorum.. Jantların, kapı eşiklerinin temizliğine kdr yetiyor..:good: Bi tek çamurluklardaki çamuru akıtamıyorum işte..

paylaşım için tşk. arkadaşım ama ben zaten bunlara uyuyorum :)

sağolasın çok işime yarayacak

verdigin bilgiler için teşekkürler dikkatli yıkamak lazım arabaları nede olsa onlar bizim canımız

Geri