Araç ruhsatında yanlış bilgi

türk_187

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.umithc.blogspot.com
arkadaslar benim ruhsatta yeni farkettim 70 beygir yazıyor...  walll  walll  walll

acil yardım... arkadaslar bir sprun yasar mıyım? nasıl hallederim. aracı satarken yeni ruhsatta duzeltilir mi? bu ne yawwww. hangi cagda yasıyoruz..  çekiççç  walll  walll battle_Teroriste 

Ynt: Araç ruhsatında yanlış bilgi

trk_187 link' Alıntı:
arkadaslar benim ruhsatta yeni farkettim 70 beygir yazıyor...  walll  walll  walll

acil yardım... arkadaslar bir sprun yasar mıyım? nasıl hallederim. aracı satarken yeni ruhsatta duzeltilir mi? bu ne yawwww. hangi cagda yasıyoruz..  çekiççç  walll  walll battle_Teroriste 

70 hp değildir o 70 kw cinsinden değeridir...

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=trk_187 link=topic=963.msg19409#msg19409 date=1301083429]

70 hp değildir o 70 kw cinsinden değeridir...
[/quote]
bence de

evet yawww ..... hay aksi ne panik yaptım.... hemen teknik bilgilere baktım dogru 70 kWçççç offf ne heyecan yaptım.... offff..... kalbim gup gup attı... bu ne arkadas.... ne kW'ı, kW nerden çıktı.....

trk_187 link' Alıntı:
evet yawww ..... hay aksi ne panik yaptım.... hemen teknik bilgilere baktım dogru 70 kWçççç offf ne heyecan yaptım.... offff..... kalbim gup gup attı... bu ne arkadas.... ne kW'ı, kW nerden çıktı.....

sakin ol artık tüm araçlar böyle yazılıyor hp cinsinden yazılmıyor...

trk_187 link' Alıntı:
kilowatt o sana elektrikli araba vermişler :)

siz debaktınız mı kontrol ettiniz mi* bu ne yawwww.....

benimkinde 132 kw yazıyor normal yani.

bende 103 kw yazıyor. önceki arabamda da kw yazıyordu

ruhsatımı açtığımda yaadığım şoku tahmin edemezsiniz?

Geri