Araç Saat ve Kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç Saat ve Kolçak

maalesef ben de de sabitlenmiyor
zamanla arkaya kayabiliyor

HaKaN link' Alıntı:
maalesef ben de de sabitlenmiyor
zamanla arkaya kayabiliyor
evet hocam bende de aynı şekilde,tamamen olmasa da arkaya doğru kayıyor..
tıkırtı da yapıyor sürekli...

aynı problem bende de var. ben aracı genelde elim viteste kolum da kolçakta sürüyorum. ama geriye doğru kayma problemi var

Bende aynı dertten muzdaripim.  vitesi tutunca direseğimin ucuyla dokunabiliyourm kolçağa, yani kolçak kısa kalıyor, ve zamanla yavaş yavaş arkaya kayıyor.  sabitleme sisteminin olmaması çok kötü.

sanırım aracı 1.90 boyunda birisi için ayarlamışlar, ben rahat bişekilde dirseğim kolçakta elim viteste kullanıyorum tabi uzun bir süre sonra geri kayıyor ama rahatsız edici durumda değil.

inş.zamanla bu kolcaklar yalama olmaz.Biraz sakat duruyor

CD 400 lerde  radyo yada mp3 dinlerken  saat gözüküyor. heralde cylonlarda müzik dinlerken saat gözükmemesi gibi bir durum var.

evet var mp3 dinlerken ekranı aşağıya alabiliyorsunuz windows daki pencereleri aşağıya alındığı gibi
video da da aynı şekilde ama ben sürekli gözümün önünde bir saat olmasını istiyorum o yüzden söylemiştim

avukatakın link' Alıntı:
CD 400 lerde  radyo yada mp3 dinlerken  saat gözüküyor. heralde cylonlarda müzik dinlerken saat gözükmemesi gibi bir durum var.
HaKaN link' Alıntı:
evet var mp3 dinlerken ekranı aşağıya alabiliyorsunuz windows daki pencereleri aşağıya alındığı gibi
video da da aynı şekilde ama ben sürekli gözümün önünde bir saat olmasını istiyorum o yüzden söylemiştim

necvox ta mp3 dinlerken pencereyi aşağı almadan ekranın sol üst köşesinde saat görünüyor ama cd dinlerken ve navigasyon ekranında görünmüyor

CD500'de ne yaparsanız yapın saat gözüküyor. Sistem kapalı olsa bile :)

Geri