Araç Saat ve Kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç Saat ve Kolçak

aferim onlara o zaman.Bu kadar guzel bir bahane bulunamazdı zaten

zaten çözüm bulabilselerdi şaşardım beceriksiz servisçilere !

astraowner link' Alıntı:
2 gün önce servise gittğimde bende geriye kayma problemi yaşadığım için sordum kolçak bu şekildeymiş ve normalmiş yapabilcekleri birşey yokmuş

Usta dediğin bunlar cin gibi fikirler bulup ortaya koyan kişidir.

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=astraowner link=topic=84.msg10456#msg10456 date=1299060251]
2 gün önce servise gittğimde bende geriye kayma problemi yaşadığım için sordum kolçak bu şekildeymiş ve normalmiş yapabilcekleri birşey yokmuş

Usta dediğin bunlar cin gibi fikirler bulup ortaya koyan kişidir.
[/quote]
Bu durumda yapacak bişey yok diyen opel servis çalışanları usta olmuyor demi :)

Adı üzerinde serviş çalışanı. Benim ona usta demem için ustalığını görmem lazım ;) Benim debriyaj sorunumu çözen mesela Musa Usta ;)

Kolçak konusunda da farklılıklar var demek ki.Bendeki kolçağı ileri geri almak için iki elimde ittirmem lazım.  ::)

Ama sizin anlattığınız gibi laçka olmasını da istemezdim. Buluşmada görüşüp araçlardaki farklılıkları sesleri dinleme duyma şansımız olacak.

Zaten araç kullanırken 2 elinizde direksiyonda olsun. Kolçak ile ne işiniz var. Bırakın onu yan yolcu dert etsin. :)

Benim için guzel bir özellık.Genelde tek elle kullanırım sol el direksiyonda sağ el ya viteste yada kolçakta.Elimi koyacak yer arıyorum koca arabada  :)

deathburn link' Alıntı:
Benim için guzel bir özellık.Genelde tek elle kullanırım sol el direksiyonda sağ el ya viteste yada kolçakta.Elimi koyacak yer arıyorum koca arabada  :)

Ben bazen ellerimi bırakıyorum :)

Siz baya yetenekliymişsiniz

Geri