Araç sabahları geç çalışıyor

Antikor71

Kayıtlı Kullanıcı
41-Kocaeli
Mrb arkadaşlar 2004 mod astra var sabahları aracı zor çalıştırıyorum 5 6 kere marş bastıktan sonra çalışıyor ilk çalıştıktan sonra gün içinde bir daha olmuyor sadece ilk çalışırken ben marş motorundan şüphelenmiştim ama elektrikçiye gösterdim marş sağlam dedi başka bi üstada benzin pompasından olabilir dedi sizce sorun ne olabilir acaba yardım ederseniz memnun olurum şimdiden tşk ederim

LPG varmı ?varsa Lpgyi göz ardı etmeyin

burdan bir fikir vermek aslında kolay değil. elektrik sistemi çok bilindik bir şey değil. bir çok parçayı kapsıyor. ama en yaygın olanı buji-kabloları, (varsa) lpg beyni, marş motoru, akü vb.

madem en sonunda çalışıyor bu sorun bujilerden oluyor olabilir.

Merhaba benzer sorunu bende yaşamıştım benzin pompası arızası yüzünden oluyor genelde.

Benzin pompası ve hortumunu kontrol ettir

Sony Z5 ile gönderildi

aynı arıza bende olmuştu uzun uğraşlar sonunda arızanın krank devir sensöründe olduğunu bulduk parçayı değiştirdik ve çözülmüştü. yüksek ihtimalle aynı arıza başka bir yerine baktırmadan mutlaka bu parçadan başlayın

Merhaba aynı sorunu bende yasadım benzın pompası bujiler enjektor temizliği hepsi yapıldı ama sorun Krank sensöründeymiş 50 tl lik bi parça ona bir baktır derim

tşkl

arkadaşlar benzin pompasına bakıldı sorun yok marş motoru akü bujiler hepsi kontrol edildi problem yok en sonunda usta boğaza benzin döktü çalıştı o bana enjektörlerden şüphelendiğini söyledi bende enjektör açıcı aldım biraz benzinde bineceğim belki açılır bir de arkadaşın biri krank sensörü yazmış birde ona baktırıyım bakalım yardımlarınız için teşekkür ederim

evet lpg var

Yokuş aşağı park edip deneyin. Düzelirse valf/pompa
Lpg yi bitirip deneyin, düzelirse, lpg enjektörlerin kaçırıyor.

Geri