arkadaşlar sonax ın yaptıgı işçilik nasıl guzelmi malzemeleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EGEHAYDAR' Alıntı:İç korumanın görevini yaptığına inanmıyorum.Bana göre para tuzağı.Dış koruma ve detaylı iç temizlik için bir şey söyleyemem.
sonax ın işçiliği mi ziebart ın mı sorusu önemli deil. önemli olan hangi bayinin iyi işçilik yaptığıdır. ziebarttan örnek vereyim leventteki bayisi mükemmel iş çıkarırken bostancıdaki bayisi bazen iyi bazen kötü olabiliyor.predator' Alıntı:arkadaşlar sonax ın yaptıgı işçilik nasıl guzelmi malzemeleri
CengoCenk' Alıntı:Ben turtle wax ptfe kullanıyorum. Ayrıca 6 ayda bir falan yine turtle wax ın güçlü cilasını kullanıyorum.
Hadi benden de bir soru. Şimdi elimdeki cila aletinin içinden bir cila sürme bonesi bir de parlatma bonesi çıktı. Cila biliyorsunuz arabanın üzerine parça parça yapılıyor. Boneleri takıp çıkartmakta bayağı bir zor. Sorun şu ki. Her parça cilalamasından sonra cila bonesini çıkartıp parlatma bonesini takmak oldukça zor olacak. Diyorum ki cilayı pamukla sürüp parlatmayı makine ile yapsam olur mu??
Ya da diğer alternatif patlatma bonesini cila bonesinin üzerine takıp çıkartsam olur mu? (Şimdi kendi yazdıklarımı okudum. Resmen devlet meselesi gib yazmışım )