Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kendim yaparım vallaha
opel3oc4.gif
logodrehungom5.gif
indtop1oto6xu5.jpg
milepologooi6.jpg

EGEHAYDAR' Alıntı:
İç korumanın görevini yaptığına inanmıyorum.Bana göre para tuzağı.Dış koruma ve detaylı iç temizlik için bir şey söyleyemem.

katılıyorum zamanın da ziberte yaptırmıştım ama hiç bir espirisini görmedim ama dış için lafım yok

predator' Alıntı:
arkadaşlar sonax ın yaptıgı işçilik nasıl guzelmi malzemeleri
sonax ın işçiliği mi ziebart ın mı sorusu önemli deil. önemli olan hangi bayinin iyi işçilik yaptığıdır. ziebarttan örnek vereyim leventteki bayisi mükemmel iş çıkarırken bostancıdaki bayisi bazen iyi bazen kötü olabiliyor.

Ben turtle wax ptfe kullanıyorum. Ayrıca 6 ayda bir falan yine turtle wax ın güçlü cilasını kullanıyorum.
Hadi benden de bir soru. Şimdi elimdeki cila aletinin içinden bir cila sürme bonesi bir de parlatma bonesi çıktı. Cila biliyorsunuz arabanın üzerine parça parça yapılıyor. Boneleri takıp çıkartmakta bayağı bir zor. Sorun şu ki. Her parça cilalamasından sonra cila bonesini çıkartıp parlatma bonesini takmak oldukça zor olacak. Diyorum ki cilayı pamukla sürüp parlatmayı makine ile yapsam olur mu??
Ya da diğer alternatif patlatma bonesini cila bonesinin üzerine takıp çıkartsam olur mu? (Şimdi kendi yazdıklarımı okudum. Resmen devlet meselesi gib yazmışım :) )

Ben genelde Luft kullanıyorum aracım beyaz olduğu için pek farketmiyo ama temizleniyo baya ...

CengoCenk' Alıntı:
Ben turtle wax ptfe kullanıyorum. Ayrıca 6 ayda bir falan yine turtle wax ın güçlü cilasını kullanıyorum.
Hadi benden de bir soru. Şimdi elimdeki cila aletinin içinden bir cila sürme bonesi bir de parlatma bonesi çıktı. Cila biliyorsunuz arabanın üzerine parça parça yapılıyor. Boneleri takıp çıkartmakta bayağı bir zor. Sorun şu ki. Her parça cilalamasından sonra cila bonesini çıkartıp parlatma bonesini takmak oldukça zor olacak. Diyorum ki cilayı pamukla sürüp parlatmayı makine ile yapsam olur mu??
Ya da diğer alternatif patlatma bonesini cila bonesinin üzerine takıp çıkartsam olur mu? (Şimdi kendi yazdıklarımı okudum. Resmen devlet meselesi gib yazmışım :) )

abi ne yazmışsın yaw sen? :)

2 yıldır ziebart giderim hiç bir zaman memnun kalmamısımdır özellikle dış boya koruma çizik azaltma fln hikaye ilk yaptırdığımda kampanya vardı 213 dolar vermiştim yıllık yenileme çalışmaları var ozamn dış boya korumayı 80 dolara yaptkları için gittim yoksa birdaha işim olmaz adam garanti veriyor dış boya korumaya adama soruyorsun su olursa garanti mi yok bu olursa garanti mi yok.Ayrıca son gittiğimde bakımın baştan savma yapılma olduğunu gördüm nede olsa 80 dolar vermiştik.Haberiniz olsun boya koruma dedikleri maddeyi kutusu 80 liradan satıyorlar en az 3 kez kullanırsınız durumunuz var sa alın kendiniz yapın.Ayrıca iç temizlik yapılacaksa yaza girerken yapılmalı ki kışın karın yagmurun getirdiği toz çamur temizlensin ki yazın klimayı açtığında suratına tozlar vurmasın.

olay kutusunun 80 lira olmasında deil ki. o 80 liralık kutudan alıp da kendiniz uygulamaya kalkışırsanız aynı sonucu alamazsınız. üründen iyi bir sonuç alabilmek için (tabi ki profesyonel bir ürün için konuşuyorum) makina gerekir. makina ile uygulama yapmak ise zor bir iştir. o yüzden diyorum ki işçilik çok önemli. ztn asıl olay orda. ilgilenen olursa size mükemmel işçilik yapılan bir yer tavsiye edebilirm. fiyatı da sonax ve ziebart gibi deil. üstelik temizlik ve boya koruma ürünlerini ilk üreten firmanın ürünleri kullanılıyor.

Geri