Bende ziebarttan iç koruma yaptırmıştım ama ben faydasını görüyorum,bir sefer çikolata düşürmüşüz onun ezilmiş izini bile hafif bir nemli bezle çıkardık ama sıvı yağlı birşey dökülürse onun koltukdan çıkacağını pek zannetmem. Diamond Gloss yaptırınca dış koruma az çok koruyor bence, şiddetli darbelerde çizik olmuyor mu oluyor ama işe yaradığını şuradan biliyorum D.Gloss yaptırdıktan sonra ilk başlarda çizik , renk değişikliği olmazken veya minimalken sene ilerleyip D.Gloss'un etkisi azalınca çizikler daha narin darbelerle ortaya çıkıyor. Bir de yıkamada muhakkak fırça kullandırmamak lazım, boyanın ve kaportanın en büyük düşmanı bir fırça, 2 kuş pisliği hele de kuruyup sertleşirse.Reçineyi de unutmamak lazım.bsenbay' Alıntı:arkadaşlar arabayı aldığımda ziebart ta iç koruma yaptırdım koltuk-halı-vinil bana söylenen üzerine kahve bile dökülse bezle silince bir şey kalmayacağı id ama malesef hikayeymiş su döküldü hemen sildim olduğu gibi koltuğ leke yaptı ayrıca bir çok yerde lekeler var bir defa gittim garantiden dolayı yenilediler ama gene aynı şey oldu şimdi garanti süresi bitmeye yakın tekrar götürecem bence güvenmeyin boya koruması yaptırmadım bilgim yok oyüzden
Ama zieabarta ödenen paraya değer mi ona birşey diyemeyeceğim fiyatları çok yüksek.