Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herşeyin tabi bi dezavantajı olur.ozaman siyah kamyonetlerin önüne yakılan deri yada kumaş zamazingolardan tak...
ya onlardan bende istiorum nerde bulabiliriz ki o zamazingoları bir de reklamlı pek hos durmuo

nakliye şirketleri kamyonlara dolmuşlara veriyo beleşten reklam için ama bilemiyorum nerden bulabilirsin sanayide adı "sütyen".sorabilirsin :)

Boya koruma & cila

:confused: Arkadaşlar haftada bir kez cila yapmak zararlımı (turtle Wax sıvı teflon cila) ve hangi wax önerirsiniz:help:

Turtle wax

Turtle wax nano tech tavsiye ederim.3 ay kadar önce almıştım,dün uygulayabildim.Sonuç çok güzel.Resimleri akşamüstü çektim pek belli olmuyor ama görüntü çok farklı oldu.En kısa zamanda gündüz çekimlerini de ekliyeceğim.

valla bn her hafta sonu sonu cilalıyodum hatta 1-2 ay önce polisaj makinaside aldım araba prıl pırıl parlıyodu eee tabi millette tip tip bakıyodu sabah arabaya bi bindim araba çalışmıyo akü bitmiş:(

cila olarak turtle wax kullnıyodum cila olrak cilalamadn önce turtle wax cilalı oto şampuanı ile yıkayıp yapıyodum

Geri