Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel yapmışsın ellerine sağlık.
En mükemmeli kişinin kendi yapabildiğidir.;)

arkadaşlar bende arabayı ilk aldığınızda boya koruma yaptırmanızı tavsiye ederim . boya dış ortama maruz kalmadan yaptırdığınızda raba ömür boyu prpıl pırıl kalıyor . Her sene yapılan cilalama işlemiyle ömür boyu garanti veriliyor.

pasta cila

arkadaşlar arabaya pasta cila yaptırtcam istanbulda maslakta oturuyorum nerden yaptırıyım sizce?bide makinayla pasta cila yaptırma diyolar iz kalıyomuş yuwarlak yuwarlak diyolar

pasta cila

arkadaşlar arabaya pasta cila yaptırtcam istanbulda maslakta oturuyorum nerden yaptırıyım sizce?bide makinayla pasta cila yaptırma diyolar iz kalıyomuş yuwarlak yuwarlak diyolar.ne dersinizzz

ben az önce sonax wax uyguladım.balmumlu...cila gibi aşındırıcı degil.araç senin acacın ,zevk meselesi.29 ytl ye sonax ı aldım 2 ytl de pamuk.3 saatte hallettim.boşver pasta cilayı,sen kendin yap...

yok ya iz kaldığını kim sölemiş ben eski arabama makineyle yaptırmıştım iz falan bırakmamıştı

ben uğraşmak istmiyorum

ezgene ben uğraşmak istenmiyorum dostum epey çizik war arabada baştan aşağıya cilalanması lasım

çok çizik war

kokoreççii arabada çok çizik war hepsi gidermi pasta cilayla dostum?derin çizikler değil yüzeysell ama fazla

ya yüzeyselse gider bi sorun olmaz yaptır?? ama yinede bi kaç kişiye sor ben yaptırdığımda hiç biy olmadı

Geri