Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rütuş kalemi ile geçici olarak çözüm saglayabilirsin.

yaw ben cözüm öneriyorum ama bendede sorun yüzeysel cizik olsa dua edecektim dün gece arabaya bindim binerken kapıdaki büyük cizik dikkatimi cekti....bozuk parayla cizmişler kalınlığıda epeyi varrr şerefszler ne anlıyosa cizmekten:mad:yarın servise gidip rutuş yaptırayım sonrada boya attırıcam

benimkini bıçakla kazımışlardı...lokal boya yaptırdım kaskocum sagolsun...yapanların elleri kırılsın...

ok ezgeen sağol dostum bi tanıdık war araba kuaförcüsü bi ona götürcem bi konuşim bakalım nolcak

Penguen en güzeli kendin yap ben öyle yaptım arabamda harika oldu.REX marka boya temizleyici aldım pamukla bir güzel temizledim sonrada CARPEX boya koruma TEFLON carnuaba içeriği bunu uyguladım çiziklerdede başarılı sonuçlar aldım ama derin çizik degilse tabiki....

arkadaşlar arabaya pasta cila yaptırtcam istanbulda maslakta oturuyorum nerden yaptırıyım sizce?bide makinayla pasta cila yaptırma diyolar iz kalıyomuş yuwarlak yuwarlak diyolar

yuvarlak izler kalıyo
bende yaptırdım ama sadece on kaputta kalıyor onunda nedeni motor kaputu sıcakken cilayı uyguladıklrı için eğer araba soğukken uygularlarsa sorun olmaz sıcakken elimizi bile sürsek iz yapar:good:

pasta cila yapma bence kaliteli bir cila al ve kendin yap kimse senin arabana senin gibi bakmaz

dün bizde arkadaşlarla gökovaya gittik. Tanımadığım bir kız vardı kapı kolunun içine tırnaklarını nasıl geçirdiyse ojesi kıpkırmızı çıkmış. Bugün zorla çıkardım. At arabasına biner gibi biniyolar arabaya sinir oluyorum. Autowax varsa onlarda yapıyor bildiğim kadarı ile.

Geri