ben dun yaptırdım arkadasıma araba acayıp parladı birde sankı araba ustune silikon cekilmiş gibi dahada parlıyo 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maliyeti ne kadar oldu arkdaşım bu olayın peki ve galiba senede bir bunu yaptırmayı tavsiye ediyorlar yanlışmıyom
cila farklı birsey sadece bir sure parlaklık verir aracına bir sure sonra gecer ama koruma yaptırırsan hem fırcadan olusan ufak tefek ciziklerin yok olur yeni bir görunum elde edersin ben tek cılaya karsıyım mutlaka işlemler yapıldıktan sonra boyanın ustunde sılıkon yapılmalı
hem barlak bir gorunum hem kullanım suresini arttırmak icin
boya koruma 180 ytlden asa yapılmıyo benım eski arkadasım oldugu ıcın bana o fiyata yaptı her araca uygulanabiliyo silikonda boyanın uzerinde ince bir kaplama diyeyim sökulmuyo boyayı koruyo cizilmesini yuzde 65 dusuruyor araca once pasta yapılıyo sonra cilası vuruluyo en son silikon kaplanıyo aracın daha uzun sure parlak kalıyo ilk gunku gibi cillop gibi biniyorsun arabanaabi senin araç yeni galiba.. bu 100 ytl ye boya koruma olayı dediğin olay 2006 model arabayada oluyo mu? yani hem oluşmuş hareleri falan gidercek hemde koruma oluşturcak geleceğe dönük? bide slikon dediğin olay nedir? sonra sökülüyo mu bu? bide dediğin kuaför nerde merak ettim , şimdi deil ama düşünüyorum bu boya koruma işini