Ben astra g ile benzine alıp bir denedim çevre yolunda 195 den sonra gıram gitmiyor 6-7 dk gittim 185-195 arasında bir ara yolda bir esneme oldu bu msjı şu an buraya yazabildiğime şükrediyorum birdaha basarsammmm fena
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5. vites ekonomi amaçlıdır, 4. viteste max hızı yakalayamıyorsan 5. viteste hiç yakalayamazsın . Diğer bir konu üretilen bütün araçların km saatleri 100 km den sonra biraz fazla yazar, bunun nedeni de sürücülerin yüksek hızlara çıkmasını bir nebze olsun psikolojik olarak engellemektir. Çok duymuşsundur "130 km ile radara girdim ama Allahtan radar hızımı daha az okuduğu için az ceza kestiler" veya "radarın önünden biraz hızlı geçtim ama sağolsun durdurmadılar" diye. Mesela ben 120 ve 135 km ile iki kere radara yakalandım radar tesbiti 112 ve 128 km idi .Aynen Savaş abi,yalnız dikkatini çekerim 4. vitesle 170 yapıyor 5. vitesle değil :rakir:
Bu arada abi üstteki mesajda 200 220 yapmıyor demişsin,Diğer bilgisayarda fotoğrafı vardı 94 modal statıon astra f ile babam 210 yapmıştı.Kadran kesinlikle arızasız ve düz yoldu hereke izmit arası.Sonrasında motor üst kapağı yağ kaçırmaya başlamıştı tabi o ayrı konu.
sanırım 2004 model palio 1,2 el alacam. şu an araç sahibiyle pazarlık aşamasında kavga döğüş devam ediyoruz. acaba alacağım palio 1,2 kaç yapar
sanırım 2004 model palio 1,2 el alacam. şu an araç sahibiyle pazarlık aşamasında kavga döğüş devam ediyoruz. acaba alacağım palio 1,2 kaç yapar
Murat Palio 1.2 şimdiden hayırlı olsun, kaç yapar dediğin lira olarak mı km olarak mı?