Aracim Çalindi arkadaŞlar

Git tabi kardeşim. Şerefsizlerin yaptıkları yanlarına mı kalsın? Yazık günah değil mi? Tamam senin bir mağdurluğun var ama bu şerefsizlerin yaptıkları da yanına kar kalmasın... belki bu ihbar ile altından daha neler çıkacak?

%10 riske karşı, %90. Ben olsam Türkiye'de bir avukatın sözü ile %90a hiç güvenmem. Aracı bulun, eksiğini zararını, kaskonuz tamamlamasa bile, bu satıcılar tamamlayacaktır.

Zaten suçlu çıkarsa, kasko avukatı, paralarını onlardan kurtarabilecekleri için, sizinle daha anlaşmacı bir yol izleyecektir.

Yada kasko şirketi ile görüşün, aracı kendim çalanı yakalatabilirsem, araç bedelini alabilir miyim diye, üstü kapalı ima, anlaşma vs. Bilemiyorum, %90 a şansını bırakmayın, beklemeyin.

Bu ilanı saklayın, ekran görüntülerini alın. Gene %90 kumarını oynasanızda, işiniz bitince şikayet edin.

%10 riske karşı, %90. Ben olsam Türkiye'de bir avukatın sözü ile %90a hiç güvenmem. Aracı bulun, eksiğini zararını, kaskonuz tamamlamasa bile, bu satıcılar tamamlayacaktır.

Zaten suçlu çıkarsa, kasko avukatı, paralarını onlardan kurtarabilecekleri için, sizinle daha anlaşmacı bir yol izleyecektir.

Yada kasko şirketi ile görüşün, aracı kendim çalanı yakalatabilirsem, araç bedelini alabilir miyim diye, üstü kapalı ima, anlaşma vs. Bilemiyorum, %90 a şansını bırakmayın, beklemeyin.

Bu ilanı saklayın, ekran görüntülerini alın. Gene %90 kumarını oynasanızda, işiniz bitince şikayet edin.
kardeşim bu gece emin olmak için gitmeye karar verdim orada arkadaşım var aradım görüştüm gel ne gerekiyosa yaparız dediler gelişmeleri yazarım yarın

Bence avukatını dinle. Dava bitmek üzereyse kazanır alırsın parayı.
Emsal olacak başımızdan geçen 2 sey söylemek istiyorum size;

-Zamanında amcamın arabasına evin önünde bir grup serseri genç araba ile vurup kaçıyor. Araba Fiat Siena kaskolu 2011 model olay 2012 yılında cereyan ediyor. Vuran aracı komşu görüyor ve plakasını alıp bize bildiriyor. Bizde soluğu karakolda alıyoruz.Polislerin tutumunu görünce şaşkına döndük. Sanki araca vuran onlar değil bizdik. Kaskoya verdik yaptırdık.(Hata mı ettik evet belki hata ama malesef memleketin polisi bile böyle yapıyorsa.!)

-İkinci olay 1 ay önce kuzenimin aracına seyir halinde alkollu bir kişinin vurup kaçmasıyla cereyan ediyor.Plakasını aldık. Karakola gittik. Cevap; sonuç alamazsınız... Diğer kuzenim avukat kendisi. Aracını sattığı arkadaş polisti.Arıyor plakayı verip adres telefonunu alıyor. Arıyor adamı tehdit; para hemen geliyor...

-Bir diğeri de linkini aşağıda vereceğim konu. Başıma gelen bir olaydı. Sonuç ne mi? :D para cezası... Ahahaha diyesim var arkadaşlar... Cidden komik. Ülkede adalet sistemi yok veya yok denecek kadar az. Gelen her hükümet yasa değiştiriyor. Sporda şiddet yasası diye safsata çıkarttılar adamlar stadı yakıyor futbolcuya taş atıyor 1 günde dışarı çıkıyor. Afedersiniz ama ulan nasıl bir yasadır bu suçluyu dışarıya salıyor!!!

22.05.2011'de cevap yazmışım o zaman da demişim şimdi de... Burak kardeşimin sorusuna cevap yazmışım.
buraqh´isimli üyeden Alıntı
Yakalanmalarına çok sevindim keşke herkes sizin kadar takipci olsa yada sizin gibi imkanları olsa başına böyle olay geçen çoğu kişiler aman boşver kurtulduğuma dua ediyim diyorlar ne yazıkkı sürünsünler tabikide sucsuz bir insana yaptıkları yanlarına kar kalmasın.

Ne yalan söyleyeyim kuzenim ve babamın yeğeni var.Onlar olmasa hem ben hem de polislerin bir şey yapacağı yok! Ben suçlu olmasam bile mobese kayıtları var ellerinde çıkart bul ikimize de sorguya çek.Bu kadar basit ve saçma kanunlarımız var.Kimimiz Türk Adalet Sistemine güveniyor ki?

Teşekkür ettim düşünceleriniz için Allah razı olsun...

http://www.opelim.net/forums/opel-sohbetlerimiz/79717-basima-oyle-bir-olay-geldi-ki-8.html

Ha şunu da ekleyeyim. Şikayet için hafta sonu olduğu için valilikte nöbetçi savcıya gitmiştim. Kendisi vakaya rucu bulunmuş. Polis bekleme gelmez dedi. Sorun neydi dedi? Ben de anlattım. Sende darp izi var mı dedi,yok dedim. O zaman hiç uğraşma dedi. Dedim şaka mı bu ya adam arabama levyeyle girişti ses yok ve cevap yine tekrarlanır; hiç uğraşma.! Devletin polisi bana bunu diyebiliyor düşünün? Yani vuran kişi vurduğuyla kalacak. Ha iyi mi ettim yoo iyi etmedim. Şahıs beni tanıyor ve tehdit ediyor artık. Başımıza da bela aldık. :D Adaletine s...tığımın devletinde sistem yokki. Adam 600 TL adli para cezasına çarptırılıp çıkarsa beni de tehdit eder beni de bulur. :)

Bence davayı bekleyin. Aracı da arada takip edin. Avukatınız sağlamsa adınıza her şeyi yapar. Benim düşüncem bu yönde... Ben malesef Türkiye'de adalete güvenmiyorum...

arkadaşların dediği gibi bende şikayet etmeniz gerektiğini düşünüyorum fakat siz bu durumdan zarar gorecekseniz dava sonuclanana kadar bekleyin bence. kaskodan paranızı aldıktan sonra şikayet işlemlerini baslatirsiniz. gidip aracın sizin olduğunu teyit ettikten sonra kısa süre içinde dava sonuçlanır ise hemen polisle gidersiniz. sonuçta araç binilmek üzere ilanda duran bir araç değil. parça parça satılık olduğundan belli bir süre daha kaputtu kapiydi derken ilanı kaldirmazlar.

[MENTION=45063]aventador[/MENTION]

karakolların durumu genelde anlattığınız gibi.

Ancak çok düzgün çalışanları da var.

Ben geçen sene direk Kartal İlçe Asayiş şubesi ile konuştum, karakol ile değil. Aynen bu olaydaki gibi benden çalınanlar sahibinden.com üzerinden satılıyordu, satılan yer de Kartalda bir dükkandı. Polisler sivil olarak önce gittiler, dükkanı tespit ettiler. Girmeden önce beni aradılar ve çalıntı malların detaylarını aldılar. Sonra da alıcıymış gibi girdiler ve malları tespit ettiler. Hatta sonra da dükkandaki elemanın kaç paraya nasıl aldığını vs bile sorup öğrendiler. Sonra da el koyup tutanak ile bana teslim ettiler.

Yani diyeceğim genelleme yapmak yanlış olur, belki oradaki karakol veya şube çok yardımcı da olabilir.

Geri