Git tabi kardeşim. Şerefsizlerin yaptıkları yanlarına mı kalsın? Yazık günah değil mi? Tamam senin bir mağdurluğun var ama bu şerefsizlerin yaptıkları da yanına kar kalmasın... belki bu ihbar ile altından daha neler çıkacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim bu gece emin olmak için gitmeye karar verdim orada arkadaşım var aradım görüştüm gel ne gerekiyosa yaparız dediler gelişmeleri yazarım yarın%10 riske karşı, %90. Ben olsam Türkiye'de bir avukatın sözü ile %90a hiç güvenmem. Aracı bulun, eksiğini zararını, kaskonuz tamamlamasa bile, bu satıcılar tamamlayacaktır.
Zaten suçlu çıkarsa, kasko avukatı, paralarını onlardan kurtarabilecekleri için, sizinle daha anlaşmacı bir yol izleyecektir.
Yada kasko şirketi ile görüşün, aracı kendim çalanı yakalatabilirsem, araç bedelini alabilir miyim diye, üstü kapalı ima, anlaşma vs. Bilemiyorum, %90 a şansını bırakmayın, beklemeyin.
Bu ilanı saklayın, ekran görüntülerini alın. Gene %90 kumarını oynasanızda, işiniz bitince şikayet edin.
Ne yalan söyleyeyim kuzenim ve babamın yeğeni var.Onlar olmasa hem ben hem de polislerin bir şey yapacağı yok! Ben suçlu olmasam bile mobese kayıtları var ellerinde çıkart bul ikimize de sorguya çek.Bu kadar basit ve saçma kanunlarımız var.Kimimiz Türk Adalet Sistemine güveniyor ki?
Teşekkür ettim düşünceleriniz için Allah razı olsun...
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...e-motor-vectra-c-cikma-parca-157984014/detay/
ilk ilan bu olsa gerek.yani 20 mart..aracın tanınacak yeri kalmışmıdır acaba...
Evet 20 Mart görünüyor maalesef. Tavansız araç aynı araç mı yoksa orda 2-3 tane daha vectra mı var?