Aracim Çalindi arkadaŞlar

araç bulunursa kasko şirketi direk ödeme yapar. aracı elinde buluduranlar ise haydarı görürler...

@aventador

karakolların durumu genelde anlattığınız gibi.

Ancak çok düzgün çalışanları da var.

Ben geçen sene direk Kartal İlçe Asayiş şubesi ile konuştum, karakol ile değil. Aynen bu olaydaki gibi benden çalınanlar sahibinden.com üzerinden satılıyordu, satılan yer de Kartalda bir dükkandı. Polisler sivil olarak önce gittiler, dükkanı tespit ettiler. Girmeden önce beni aradılar ve çalıntı malların detaylarını aldılar. Sonra da alıcıymış gibi girdiler ve malları tespit ettiler. Hatta sonra da dükkandaki elemanın kaç paraya nasıl aldığını vs bile sorup öğrendiler. Sonra da el koyup tutanak ile bana teslim ettiler.

Yani diyeceğim genelleme yapmak yanlış olur, belki oradaki karakol veya şube çok yardımcı da olabilir.

Ben zaten polis arkadaşlarımızı kötülemek için demedim adalete olan güven sarsıldığı için onlarda "sonuç alamazsın" deyip gönderiyor. Yalnız 2 kez başımıza geldi görevini kötüye kullanan veya aman ne uğraşacağım canım diye düşünen polisler de yok değil. Kimse üzerine alınmasın bu bütün meslekler için geçerli. :) Lafım ortaya yani :)

Usta baktın mı çıktı mı bi haber dünden beri merakla bekliyoruz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet arkadaşlar araç benim aaracım ama malesef yetişemedim aracı parçalamışlar 3 gün önce görseymişim ilanı yetişiyormuşum bütün parçaları dükkan içerisinde idi adamın savunması gürcü malı die aldım çalıntı olduğunu bilmiyordum ünye jandarması geldi olayı inceledi ifadelerimizi aldı maddi manevi her kimin parmağı varsa bu olay ile ilgili şikayetçi oldum 7 emin olarak aracı toplaması için şahsa zabıt altında teslim etti adamlar bana 25 bin tl teklif etti bende kabul etmedim savcı kişiyi tutuklamadı ama 100 de 100 ceza alır kimden aldığını bulamassa yandı bulsada yandı çalıntı mal almaktan sonuç olarak aracın parçaları ve suçlu elimizde

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:03 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:00 ----------

araç bulunursa kasko şirketi direk ödeme yapar. aracı elinde buluduranlar ise haydarı görürler...

kardeş şimdi bu durumda ne olur?

evet arkadaşlar araç benim aaracım ama malesef yetişemedim aracı parçalamışlar 3 gün önce görseymişim ilanı yetişiyormuşum bütün parçaları dükkan içerisinde idi adamın savunması gürcü malı die aldım çalıntı olduğunu bilmiyordum ünye jandarması geldi olayı inceledi ifadelerimizi aldı maddi manevi her kimin parmağı varsa bu olay ile ilgili şikayetçi oldum 7 emin olarak aracı toplaması için şahsa zabıt altında teslim etti adamlar bana 25 bin tl teklif etti bende kabul etmedim savcı kişiyi tutuklamadı ama 100 de 100 ceza alır kimden aldığını bulamassa yandı bulsada yandı çalıntı mal almaktan sonuç olarak aracın parçaları ve suçlu elimizde

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:03 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:00 ----------

gürcü malı dıyemı aldım dedı
herkes ayrı bı sahtekar olmus

ilanı araştırıp bulan telfon açıp şüpheli araçları takip eden konuya müdahil olup yazı yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:07 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:04 ----------

gürcü malı dıyemı aldım dedı
herkes ayrı bı sahtekar olmus

aynen öyle kardeşim

Geçmiş olsun. Şimdi ne olacak? araç çok mu parçalanmış? Toplayıp size mi verecekler yoksa kaskoya teslim edip size parasını mı verecekler. 25.00 TL yerine tam emin değilim ama 30-35 verselerdi de herşey bitseydi keşke. Hem tecrübe etme hemde merak açısından konuyu takip ediyoruz.

Konuyu uzun zamandır takip ediyordum, hatta farklı bir platforma da taşımıştım. Çok ama çok sevindim...

Eminim o şahıslar neye uğradıklarını şaşırmışlardır. Hiç ummuyorlardır böyle bir şeyi. Beter olsunlar.

İlanı bulan arkadaşa da helal olsun :good:

Geçmiş olsun. Şimdi ne olacak? araç çok mu parçalanmış? Toplayıp size mi verecekler yoksa kaskoya teslim edip size parasını mı verecekler. 25.00 TL yerine tam emin değilim ama 30-35 verselerdi de herşey bitseydi keşke. Hem tecrübe etme hemde merak açısından konuyu takip ediyoruz.

kardeş 5 lira daha zarar etsem önemli deil ben o aracı hurda olarakta satarım 20000 tl ye sonuçta hiç yoktan iyidir maksat onlara yararı olmasın iyi hal olmasın yani
bu arada kaskoya deil bana vercekler aracı satış istiyolar yani ben aracı onlara satmış olacağım

Son düzenleme:

kasko şirketine bilgilendirme yapın araç bulunduğuna dair savcılık şikayetinizide dosyaya eklettirin. o adamlar yandı gülüm keten helva...

Geri