Aracim Çalindi arkadaŞlar

Hala inanamıyorum. Aracın çalındığı yer ve etrafında dolu kamera var ve araç bulunamıyor. İlginç ya...

Insallah bulunacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 07:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 07:31 ----------

Kamera kayıti nasıl olmaz ya market i soysalar ruhu duymuycak ozaman

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 07:34 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 07:33 ----------

Nasil vurgunduymazlık anlamadim arkadaş

Aracınız bulundu mu ?
Bugün istanbul yolu metro ya varmadan önceki 70 radarının tam altında sağda bu araca benzer bir araç gördüm.Saat 13:15 civarı- İstanbul istikametine doğru) sağım dolu olduğundan ve Kazana acele yetişmem gereken bir iş olduğundan duramadım. Dönüşte bakarım diye düşündüm ama dönüşte de araç yoktu :(
Önünde de gri bir hyundai accent vardı.
Keşke bir tur atıp baksaydım :(

Geçmiş olsun inşallah bulunur :(

Aracınız bulundu mu ?
Bugün istanbul yolu metro ya varmadan önceki 70 radarının tam altında sağda bu araca benzer bir araç gördüm.Saat 13:15 civarı- İstanbul istikametine doğru) sağım dolu olduğundan ve Kazana acele yetişmem gereken bir iş olduğundan duramadım. Dönüşte bakarım diye düşündüm ama dönüşte de araç yoktu :(
Önünde de gri bir hyundai accent vardı.
Keşke bir tur atıp baksaydım :(
hayır kardeşim araç bulunmadı henüz ama ankarada baskalarıda görmüş plaka yokmuş üzerinde aracı plakasız kullanıyorlar

Gozum yollarda !!!!

iPhone 5S Gold 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya nasil bir memleket plakasiz arac kullanacaksınız durduran polis olmayacak. Bizde efendi efendi yolda gideriz hop durun gbt... gelde cildirma arkadas.!!!

Tapatalk 2 ile gonderildi.

Geri