Aracim Çalindi arkadaŞlar

Çok geçmiş olsun, Dilerim Rabbim'den Tez vakitte aracınız bulunur..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bomba yüklü bir araç tır diye ihbar etsen anında bulurlar vatandaşın aracı olunca böyle karşılarına çıkarsa ancak

Ya nasil bir memleket plakasiz arac kullanacaksınız durduran polis olmayacak. Bizde efendi efendi yolda gideriz hop durun gbt... gelde cildirma arkadas.!!!

Tapatalk 2 ile gonderildi.

o senin dediğin düzgün insanlar için geçerli kardeşim suç işleyen için değil malesef

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:51 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:50 ----------

AraÇ halen bulunamadi arkadaŞlar :(

Sonay Bey gerçekten üzücü bir durum işim gereği yardımcı olmak adına İstanbul Mobeseden aracınızı kontrol ettik ancak çalındığı tarihten bu yana hiç düşmemiş kayıtlara İstanbul sınırlarına girmemiş yada plaka sökülmüş :(

Sonay Bey gerçekten üzücü bir durum işim gereği yardımcı olmak adına İstanbul Mobeseden aracınızı kontrol ettik ancak çalındığı tarihten bu yana hiç düşmemiş kayıtlara İstanbul sınırlarına girmemiş yada plaka sökülmüş :(
kardeşim oncelikle ilgine çok teşekkür ederim acabaankara sınırlarına bakabiliyormusun tam adres versem orada bi mobese var fakat aracın yanına bir araç yanaştığını söyleyenler var daha sonda biri koşarak araca binmiş hemen sağa devam etmişler o aracın plakasını tesbit etsek bişiler çıkabilir

abı ankaradakı buyuk alısverıs merkezlerını kontrol etsene bı otoparklarını bıde kamera kayıtlarına baktrrlarsa bakıver orda cok arac oldugundan orda saklıyo olabılırler bence aracını kımsede fark etmez bı ton kuytu kenar oluyo ordakı guvenlıklere sor gece bırakıyo olabılırler aracında hgs felan varmıydı bı ona baktır belkı gecmıslerdır bı yerlerden ordan çıkabılır
bıde aklıma buyuk acık otoparklı siteler geldı abı oralarada bı bak belkı artık sıkılıp bırakmış olabılırler aracını orda bı yere sanayı tarafına yada o karısık mahallelere yakın olan sıtelere olabılır
ıns. bı an önce bulunur aracın
benımde dun kardesımn evıne hırsız gırmıs evdelerken hemde odada goz goze gelmısler adam kacmıs arabanın anahtarını bıle almıslar buyuk ıhtımal 2 3 kısılermıs arabayı bıle kurcalamıslar ALLAH tan çalmamıslar dahada kotusu bızımklere bısı yapmamıslar ALLAH korumuş..

Yeminle hala benim aklım almıyor. Bu aracın alındığı yer öyle gelişi güzel bir nokta değil. Ve çoktan bulunması gerek idi. Her yerde kamera var ya... hayret vallahi...

Kamera sana -bana ışıkta geçene var.Halk yararına işlemiyor anlaşılan.Benim arabam çalındığında ihbara karakola gittiğimde memur azarlıyor adeta :"masanın şu tarafına geç!!" hırsızı görse beyefendi der.Ben kendi çabalarımla ve tanıdık ile buldum %80. Bence bu araç bulunur.Ama her akşam gezip kart-resim dağıtmak lazım.Taksi duraklarına özellikle.Polisten çok bir şey çıkmaz ta ki araçla suça karışmadıkları sürece yada çevirmede felan eskaza yakalanmadıkları sürece.

Bu kadar zaman içinde bulunmadı ya aklıma fena şeyler gelmeye başladı yeminle. Ya değilse bulunması gerek idi. En fazla aracın yakıtı bitene kadar biner sonra bir yere bırakırlardı. Umarım aklıma gelen şey olmaz... :(

Yok Nadir ,
Bu tür araçları zevkine binmeye çalıyolar.Emin ol yakıtta alırlar.Bu işin sonu ya bir vakaya karışarak araçla yakalanırlar , aracı yakalatırlar, yada uğraşamayacakları kaza vs olursa bırakır giderler.Aksi halde en az 1-2 ay binerler araca.Parçalayıp satma yada evrak sahteciliği ile satma işi çıkmaz gibime geliyor.Öyle olsa plaka söküp gezmezler, hemen yapıştırırlardı bir kılıf.
Tanıdık eş-dost , sık dağıtılan el broşürü gibi çevresel yayılım ile denk gelir inşallah.
Polis ne diyor duruma ? bir şekilde savcı kararı felan gibi bir yol göstermiyorlar mı ?

Geri