Aracim Çalindi arkadaŞlar

Sahibinden.com da ilanınızı gördüm, bir bulsanız da rahatlasanız, bizim de içimiz huzursuz araba hala kayıpken.

VA 800 müydü yoksa? :confused: trafik müsait olsa resmini çekecektim...

Plakasız aracı hiçbir vatandaş görmüyor mu acaba? Görenler varsada ihbar etmeleri lazım değil mi. Plakasız trafikte seyir etmek suç. Vatandaşlarımız maalesef çok duyarsız. Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık oynuyor.

Plakasız aracı hiçbir vatandaş görmüyor mu acaba? Görenler varsada ihbar etmeleri lazım değil mi. Plakasız trafikte seyir etmek suç. Vatandaşlarımız maalesef çok duyarsız. Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık oynuyor.

Genelde çakma yada eş plaka kullanıyorlar. Kaç polis o arabanın özel seri olduğunu anlıyorki ruhsata bakar vectrami vectra sal gitsin.
Bundan 3 yıl önce dayımın kamyonu çalındı kartaldan, araba tesadüfen bir bekçinin dikkati sayesinde bulundu adamlar 1 ayda koca kamyonla 50 000 km yapmışlar tüm türkiyede nakliye işi yapmışlar,sahte fatura kesmişler,araç bulunduğunda içinden 3 takım sahte plaka ruhsat çıktı aynı marka model araçlara ait. Ve yetmezmiş gibi adamlar sahte plaka ve çalıntı araçla ceza bile yemişler kimsenin dikkatini bile çekmemis
İnşallah bu arkadaşımızın aracıda kısa zamanda bulunur o kansızlarda bu dünyada adalet beklemiyorum ama gerçek dünyada çeksinler cezalarını

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kardes gecmis olsun,eger baska arac varsa keciörenin varoslarina bakin derim.ovacik ,esertepe,yükseltepe,sentepe v.s

Geri