aracım gelmiş.bonus:krom aksesuarlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Evet sevgili arkadaşlar aracım gelmiş bende hemen gittim ziyaretine:) ...mumlu bir şekilde...pazartesi ruhsat işlemlerinden sonra teslim alacagım 4 gibi...

bende hemen gittim krom bişeyler aldım.resimlerini koyayım dedim...arkadaşın astrasına da aldık ama sanırım vazgeçecegiz o beyaz oldugu için.

alın fotolar....fiyatta yazdım.normal de internetten almayı düşünüyordum.ama fiyatlar uygun muş .bi de adam abi 10 yıl kullan paslanmaz paslanırsa serefsizim dedi.:)

fiyatta yazayım kapı kolu 40 ytl
krom anten 10 ytl
cam kromları30
kapı kromları30

Son düzenleme:
hayırlı olsun madem krom aldım,kapı orta çıtalarınıda krom al benim imzamdaki gibi

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...

abi kırılma üzülme ama (zevk meselesi) o çok kötü duruyo be...

ezgene opc paket varya seninkinde hani görünüm olark bi farkı var mı bizimkilerden?

abi kırılma üzülme ama (zevk meselesi) o çok kötü duruyo be...

bencede çıtalar kalın olduğu için biraz göze batıyor.inceden bi çizgi belki güzel olabilir..

ezgene bey valla kırılmayın ama sadelik kadar güzeli yok zaten opc pakket almışsınız krom kapı kolu hiç hoş durmuyor ama tabi zevk meselesi kapı içi krom astra yazısı harika bir ayrıntı ama dışarda ki görünüm berbat yan çıtaya hoş degil demişsiniz emin olun kapı kolu da öyle üstelik sizin araç siyah çok sırıtır.
lütfen beni yanlış anlamayın nacizane fikrimi sundum

ezgene bey valla kırılmayın ama sadelik kadar güzeli yok zaten opc pakket almışsınız krom kapı kolu hiç hoş durmuyor ama tabi zevk meselesi kapı içi krom astra yazısı harika bir ayrıntı ama dışarda ki görünüm berbat yan çıtaya hoş degil demişsiniz emin olun kapı kolu da öyle üstelik sizin araç siyah çok sırıtır.
lütfen beni yanlış anlamayın nacizane fikrimi sundum
bakalım...hoşumuza gitmezse çıkartırım...

ezgene opc paket varya seninkinde hani görünüm olark bi farkı var mı bizimkilerden?
yok sadece burda dışarda yapılan body kittin aynısı ama orjinal fabrika cıktısı..bire bir araç aynı..sadece body kit var üzerinde.

Geri