aracım gelmiş.bonus:krom aksesuarlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende bu arkadaşlara katılıyorum.. ama kapı kolları düz olduğu için belki iyi durabilir.. yuvarlak olanlar iğrenç oluyo corsalarınkiler falan yani...

bu arada hayırlı olsun abi arabana gelmiş.. bana sanki biraz erken gibi geldi ama belkide bana öyle gelmiştir, arabanın siparişini verdim dediğin günden beri merakla bekliyorum:D hayırlısıyla al bin abi..fotolarınıda nasıl olca görcez en doğal hakkımız:D
beklenendan 13 gün önce...odak opel de şaşırdı..:) Allah ın sevgili kulusunuz dedi oradaki biri:D

ezgene bey valla kırılmayın ama sadelik kadar güzeli yok zaten opc pakket almışsınız krom kapı kolu hiç hoş durmuyor ama tabi zevk meselesi kapı içi krom astra yazısı harika bir ayrıntı ama dışarda ki görünüm berbat yan çıtaya hoş degil demişsiniz emin olun kapı kolu da öyle üstelik sizin araç siyah çok sırıtır.
lütfen beni yanlış anlamayın nacizane fikrimi sundum

araba siyah yaa güzel durur eminim

ben yaptırayım,hatta bir kaç astra var burada siyah onlarda çok şık duruyodu.bakalım güzel olmazsa cıkartırız.

cam çıtasına ben de katılıyorum zaten cosmo donanım ve elegans donanımda standat cam çıtaları.Gel sen kapı kollarını krom yaptırma ezgene kardeşim. birde simsiyah arabaya aliminyum görünümlü stop grubu yaptıran arkadaşlar var çok kötü görünüyör onların araçlarına benzemesin :-))

valla şaşırdım ya...herkes çok güzel durur diyor ama...neyse o zaman ben satayım onları:) yok mu alan? sıfır daha

Evet sevgili arkadaşlar aracım gelmiş bende hemen gittim ziyaretine:) ...mumlu bir şekilde...pazartesi ruhsat işlemlerinden sonra teslim alacagım 4 gibi...

bende hemen gittim krom bişeyler aldım.resimlerini koyayım dedim...arkadaşın astrasına da aldık ama sanırım vazgeçecegiz o beyaz oldugu için.

alın fotolar....fiyatta yazdım.normal de internetten almayı düşünüyordum.ama fiyatlar uygun muş .bi de adam abi 10 yıl kullan paslanmaz paslanırsa serefsizim dedi.:)

fiyatta yazayım kapı kolu 40 ytl
krom anten 10 ytl
cam kromları30
kapı kromları30
hayırlısı olsun nıhayet kavustun makınana demekkı bu hafte sendenız ıslatmaya gıdıyoruz :)

ayıpsın abi.gel buyur.beklerim:)bayrampaşa altıntepsi:)

valla ezgene bey tabi tercih meselesi. mat görünümlüler fena durmuyor şu aracın içinde ön panelde düz cıta halinde olan renkde sanırım aliminyum renk link gönderim bir bakın
http://www.opelaccdb.com/pu_picture.php?catno=17 05 001
http://www.opelaccdb.com/index.php
hangisi bende tam yazamadım opelin kendi sitesinde aksesuarlar kısmında dış dizayn bölümünden bulabilirsiniz
teşekkürler fikrin için.ben cıtaları kapı kollarını bir yapayım.olmazsa sökeriz.foto koyarım pazartesi.

şaka bır yana bırdahakı bulusmada ıslatırız ama gelmenız sart oldu hepımız yakın semtlerdenız bu arada bır cartıng daha olsa ne ıyı olur o gun cok eglendık katılımınızı beklerız tekrar hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesın dıyelım

Geri