aracım gelmiş.bonus:krom aksesuarlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:alkis:
ezgene bey valla kırılmayın ama sadelik kadar güzeli yok zaten opc pakket almışsınız krom kapı kolu hiç hoş durmuyor ama tabi zevk meselesi kapı içi krom astra yazısı harika bir ayrıntı ama dışarda ki görünüm berbat yan çıtaya hoş degil demişsiniz emin olun kapı kolu da öyle üstelik sizin araç siyah çok sırıtır.
lütfen beni yanlış anlamayın nacizane fikrimi sundum

katılıyorum.. ayrıca buradaki herkesin arabasını kendi arabam kadar sahipleniyorum ve gerçekten güzel olmaları için yorum yapıyorum çünkü burada kendimi hiç yabancı hissetmiyorum.. gelelim sadete:) o kalın kapı çıtaları bencede hoş olmaz sevgili ezgene araban zaten kendini gösteriyor olacak tahminmce.. ama kapı eşikleri süper.. ayrıca bence bulabilirsen içerideki havalandırmaların çevrelerine mat metal renginde ince kaplama yapıyorlar kaliteli olacak ama ( gerçi bende hala bulamadım ama:P ) ondan yaptırmanı tavsiye ederim..

göksar link e bak..dibin düşecek:)az sonra :)

kapı kolları ve çıtaları yaptırayımda görün siz......

ee tamam benm dediklerimde bunlardı :))) çıtalarla ilgili bişi göremedim ama:)) ayrıca bunlardan bende yaptırmayı düşünüyorum gerkten çok şık durmuş bundan yaptır sonuna kadar arkdanyım:))

:alkis:

katılıyorum.. ayrıca buradaki herkesin arabasını kendi arabam kadar sahipleniyorum ve gerçekten güzel olmaları için yorum yapıyorum çünkü burada kendimi hiç yabancı hissetmiyorum.. gelelim sadete:) o kalın kapı çıtaları bencede hoş olmaz sevgili ezgene araban zaten kendini gösteriyor olacak tahminmce.. ama kapı eşikleri süper.. ayrıca bence bulabilirsen içerideki havalandırmaların çevrelerine mat metal renginde ince kaplama yapıyorlar kaliteli olacak ama ( gerçi bende hala bulamadım ama:P ) ondan yaptırmanı tavsiye ederim..

bende bu arkadaşlara katılıyorum.. ama kapı kolları düz olduğu için belki iyi durabilir.. yuvarlak olanlar iğrenç oluyo corsalarınkiler falan yani...

bu arada hayırlı olsun abi araban gelmiş.. bana sanki biraz erken gibi geldi ama belkide bana öyle gelmiştir, arabanın siparişini verdim dediğin günden beri merakla bekliyorum:D hayırlısıyla al bin abi..fotolarınıda nasıl olca görcez en doğal hakkımız:D

cam çıtalrı güzelde kapı kolu çıtası ve kapının yan çıtalar bazen arabayı süslenmiş traktöre çeviriyio

yapıştırı sürmeden bi denesen de öle yapıştırsan

cam çıtası iyi gidiyo ama

bu arada tweeter ve havalandırmal krom halkarı süpermiş ;)

aksarayda bulabilirmiyiz ya...bi konu açsana millet bana şimdi görgüsüz diyecek...insaniyet namına filan diye gir...nerde satılıyo gidip alayım..sana da alırım.kargo paranıda ben veririm vallla:) 42 ytl çok geldi bana..

Geri