aracım nasıl olmuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skylock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı egzozun çiftlisinden olsa cok tatlı olurdu bence...

katalizoru iptal ettirdinmi? iptal ettiysen motor ariza isigi yanmistir mutlaka, sorunu nasil cozdun? bende iptalini dusundugum icin sordum..
ayrica kat iptal olunca performansta bi artis oldumu? yakit tuketimi nasil oldu?

bu arada arac guzel olmus..jantlarin rengi cok uymus..birde on farlardaki park ampullerini beyaz taktirirsan (mtech mesela) daha guzel olur..birde park sensorleri siyah siyah, boya istiyo ;)

Son düzenleme:
225/45/17 lerle aracın yürüyüşü nasıl?

güle güle kullan güzel...

jantlar daha nasıl olabilirdi bilmiyorum mukemmel durmuş... ön tampon altına ek lazım yarım kalmış gibi duruyor...arka tampona da alt eklemek iyi olurdu derim ben ... bir de egsoz u keşke köşeli beşgen modelden yaptırsaydın bagaj kapağı oyuntusu ile cok uyumlu duruyor bu köşeli model... bir de ön farlara far kaşı ekletirsen ön taraf daha bütünleşik durur... park sensörünün siyah görünmesinden ziyade tampon rengi olsa daha da iyi olur... onun dışında temel iyi zaten ne de olsa astra...

Arkadaşımın dedği gibi opc paket arka stoplar siyah şeritli ve ön farlar mercekli olsa cinayet durur araba.

Geri