Aracım Stop Ediyor!!

Böyle şikayetler olunca kullanıcılar adına bende üzülüyorum her ne kadar kendim memnun olsamda sıkıntılar beni üzüyor umarım anlık bir sıkıntıdır..

anlıktır o anlıkkkk :)

bilmiyorum ama çok korktum açıkcası ilk defa oldu yarın sabah bi çalıştırıyım inşallah aynı problem ile karşılaşmam. :

aynı sorun bendede var arac ne kadar soğuk olursa olsun tık die çalışıyor..ama motor sıcak halde iken istop ettiğim zaman aradan zaman gectikten sonra (motor halen sıcak) çalıştırdığım an rölantide istop ediyor rölanti devri 500 de iken :( ancak çalıştırıp 1 kaç dk gaz verip bırakırsam düzeliyor ....sorun nedir bende bilmiyorum

Arıza lambası yanmıyodu sadece aracımı çalıştırdım 2 sn çalıştı devir düştü stop etti. :( ama Biraz ilerledim sonra boşa aldım hatta durdum stop etmedi Ne olmuş olabilir :????

aracin isi müsürü beyne yanlis sinyal gönderiyor ve aracin stop ediyor soguk motorda ..müsürde ariza var

arkadaşlar bu sabah saat 11 de arabamı çalıştırdım hiç bir sorun çıkma dı drek çalıştı ..:?

anlıkmış işte geçmiş olsun :)

teşekkr ederim :) Ne rahatladım ama :D

umarım egr valfi yada benzin pompası değildir.onlardaki sorunlarda bu şekilde sinyal veriyor.
aklında olsun.

Geri