Aracim yaĞ eksİltİyor bİlenler yardim

gokhan_bayazit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel astra 2002 model aracim yaĞ eksİltİyor ayda 1 lİtre kadar baŞina gelen yada bİlen arkadaŞlar sebebİ hakkinda yardim ederlerse sevİnİrİm,bİde ankarada İyİ hemde hesapli servİs bİlen arkadaŞlardan tavsİye beklİyorum

Yağ eksilmesinin bir çok sebebi olur... conta kaçakları... kullanılan yağın markası, aracın km si... saymakla bitmez ki :(

Evet bİkaç yere gösterdİm bulamadilar,Şunu Şunu deİŞtİrelİm düzelİrse ŞanŞina artik kİmse İŞİnİ İyİ yapmayi düŞünmüyo herkes bİrİlerİnİ yolmayi düŞünüyo artik anlamiyorum,çok İyİ bİr servİs bulup göstermek lazim,tŞk

Evet bİkaç yere gösterdİm bulamadilar,Şunu Şunu deİŞtİrelİm düzelİrse ŞanŞina artik kİmse İŞİnİ İyİ yapmayi düŞünmüyo herkes bİrİlerİnİ yolmayi düŞünüyo artik anlamiyorum,çok İyİ bİr servİs bulup göstermek lazim,tŞk

Şimdi birde bu eksilme ne zaman başladı? oda önemli... zaman içinde başladı ise artık motorda pistonlarda yıpranmadan kaynaklı olabilir... yağ değişiminden sonra başladı ise o zaman yağ markasından olabilir... seçenekler çok fazla...

önce blok kısmında yada başka bir yerde kaçak var mı araştırılır. bulamadılar ne demek. 2 seçenek var. 1 yağ yakıyordur 2 yağ kaçırıyordur.

nadır abınınde dedıgı gıbı yanlıs yag olabılır kartel contası veya tıpasından olabılır mesela aracı koydugunuz yere dıkkat ettınız mı yag bırıkıntısı oluyor mu motorun altına bı bakabılırsenız yag atması var mı egzos gazı ne renk mesela bunlar cok onemlı seyler motor suyunda yag varmı ona bı bakın parmagınızla

ArkadaŞlar motorun alt kisminda yaĞ oluyo ama akma olmuyo yani 1 litre eksilecek kadar olmuyo,bİ kaç ay önce baŞladi yaĞ deĞİŞİmİ yaptiktan sonra motorda yaĞ atan bİ yerde yok tek korkum pİstonlardan falan olmasi

yağ yakıyor olabilir,keçeden kaçırıyor olabliir(ki bildiğim kadarıyla şanzımanın sökülmesi lazım) contaların birinden sızdırıyor olabilir

Geri