Aracımı sattım....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sahibinden com a ilan vermıstım ani bir kararla aracımı sattım...cuma işlemler olacak.pazartesi aracsızım:) ...

Farketmesemde aramızda duygusal bir bag oluşmuş...şimdi anladım..:D

şaka galiba..hayırlısı olsun ama nerden verdin bu ani kararı bu kadr çok seviyordun aracını..

hayırlısı olsun kaça vermiştin ve donanım model neydi?

hayırlı olsun evet bir fiyat alsaydık

2005 njoy...tertemiz. 60000 bakımı yeni yapıldı.triptironic,park sensörü,xenon,sporler,hız sabitleyici,deri koldayama,film 220 ytl lik desi alarm.. vs vs...28 e verdim.6 aylıkda kaskosu dahil.benden....

yerine 2005 ve üstü triptronic a3 alacam. (44 ü geçmeyecek)

vay ezgene hayırlısı artık
a3 yakışır
hayırlı olsun

hayırlısı olsun valla... ani derken çabuk satılmış anlaşılan... millet aylarca satamıyor.

2005 njoy...tertemiz. 60000 bakımı yeni yapıldı.triptironic,park sensörü,xenon,sporler,hız sabitleyici,deri koldayama,film 220 ytl lik desi alarm.. vs vs...28 e verdim.6 aylıkda kaskosu dahil.benden....

yerine 2005 ve üstü triptronic a3 alacam. (44 ü geçmeyecek)
hayırlı olsun. Allah a şükür aracımdan çok memnunum ama benim gözumde a3 te.

bugün baktım...donanım olarak benım aracla aynı,audi biraz daha kalıtelı tabi. ama o kokpit ve aydınlatması yokmu....bitiriyo beni...cevrenizde tavsiye edebileceginiz uygun araç varsa kırımzı veya sıyah olacak pm atabılırsınız kardesler....bu arada bu benım ılk aracımdı ve ınanın alım satım ışlemlerı nasıl yapılır bılmıyorum.adam 15 ytl filan kredi çekecekmış.2-3 günü buluyomus onay.hem heecanlıyım hem sabırsız.yanımda bırılerı olacak ben becermem o işleri...

Geri