Aracımı sattım....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun...

bugün baktım...donanım olarak benım aracla aynı,audi biraz daha kalıtelı tabi. ama o kokpit ve aydınlatması yokmu....bitiriyo beni...cevrenizde tavsiye edebileceginiz uygun araç varsa kırımzı veya sıyah olacak pm atabılırsınız kardesler....bu arada bu benım ılk aracımdı ve ınanın alım satım ışlemlerı nasıl yapılır bılmıyorum.adam 15 ytl filan kredi çekecekmış.2-3 günü buluyomus onay.hem heecanlıyım hem sabırsız.yanımda bırılerı olacak ben becermem o işleri...

yeni arabasını satmış birisi olarak tavsiyem, araca baktılar ve kaporo bırakmışlardır, aracın satılacağı gün arkadaşlarla buluş, parayı nakden elden alma hesabına geçsinler kesinlikle zaten kredi çektikleri bölüm hesabına bankadan gelir kredi haricinideki parayıda hesaba yatırsınlar, bu arada arabanın vergi dairesinden temiz kağıdı alman gerekiyor yoksa noter araç satışı yapmıyor, bankana telefon aç para hesabına geldiği dakikada herhangi bir notere gidip araç satışı yapmak istiyorum dediğinde senin nüfus kağıdın aracın ruhsatı ve temizkağıdı ve alıcının nüfus cüzdanı ile 15 dakikada bitecek bir olay. ama kesinlikle aracı tek başına götürme 2 kişi olmanda fayda var zarar yok ;) ve parayı nakden alma bankaya yatırsınlar öyle notere gidin ;)

ben kısmetse önümüzdeki hafta eşime bir ev kendimede yeni astra alacağım ve ev için olan kısım daha teferruatlı araba satışı çok daha kolay yani ;)

hayırlısı olur inşallah allah gönlüne göre verir...

hayırlı olsun.

walla iyi vermişsin gibi. Ben 1 ay önce benm arabayı 28e aldım. 2004 elegance. alçaltılmış spor şasi ıds plus paketi xenon far( orji) ve 30.000 binde ama ben biraz sıkışık birinden almıştım

yeni arabasını satmış birisi olarak tavsiyem, araca baktılar ve kaporo bırakmışlardır, aracın satılacağı gün arkadaşlarla buluş, parayı nakden elden alma hesabına geçsinler kesinlikle zaten kredi çektikleri bölüm hesabına bankadan gelir kredi haricinideki parayıda hesaba yatırsınlar, bu arada arabanın vergi dairesinden temiz kağıdı alman gerekiyor yoksa noter araç satışı yapmıyor, bankana telefon aç para hesabına geldiği dakikada herhangi bir notere gidip araç satışı yapmak istiyorum dediğinde senin nüfus kağıdın aracın ruhsatı ve temizkağıdı ve alıcının nüfus cüzdanı ile 15 dakikada bitecek bir olay. ama kesinlikle aracı tek başına götürme 2 kişi olmanda fayda var zarar yok ;) ve parayı nakden alma bankaya yatırsınlar öyle notere gidin ;)

ben kısmetse önümüzdeki hafta eşime bir ev kendimede yeni astra alacağım ve ev için olan kısım daha teferruatlı araba satışı çok daha kolay yani ;)

hayırlısı olur inşallah allah gönlüne göre verir...

hakanın yazdıklarına aracını satış için emniyetten yazı alıyorsun
bu yazıyı almadan gidersen temiz kağıdı olsa bile yapmıyorlar
bende astramı almadan önce bundan 2 ay önce chevrolet kalos aracımı sattım ve bi dünya dolaştık o yüzden biliyorum

ezgene dediklerimi yap pişman olmazsın yardım istersen ben sana yardımcı olurum telefonla hafta içi satışını yaparsan gelememde
hafta sonuda noterler ve emniyet kapalı
boş günümde yok olsan valla bizzat beraber satardık arabayı
her türlü yardım ederiz

ben satışı şu şekilde yaptım
adam aracı beğendi,kapora aldım
sonra peşin olarak parayı aldım(bu esnada alıcı hep yanımda)
sonra notere gittik emniytten yazı,borcu yok yazısı vergi dairesinden,banka rehin yazısı (benim araç baka rehinli oldugu için aldım) eğer senin ruhsatta rehinlidir diye ibare varsa yani aracı kredili aldıysan o yazıyı almak zorunda ve notere sunmalısın, ,kimlik fotokopi,ruhsat fotokopi vs bunları notere verdik,alıcıda kimlik fotokopisi lazım,noterden yazı veriyorlar daha doğrusu alıcıya aktarılıyor,ve en sonunda noter ruhsatın arka bölümünde olan beyaz boş yere noter yazısı rakamı vs bunları yazıyor ve mühürü basıyor,alıcı ruhsatla beraber noter yazısını alıp 1 ay içinde araç kontrole gidiyor ; 1 ay içinde gitmezse noter evrağı iptal oluyor ve tekrar yeniden yaptırması lazım; ve yeni ruhsat araç sahibinin adına çıkıyor.bu arada bütün noter masraflarını alıcı öder bilgin olsun sen hiç bir şeye karışmayacaksın,olay bu kadar yardım istersen msn'den görüşelim ezgene

jamesbaba ben aracı satarken emniyetten yazı almadım acaba dediğin üzerinde kredi olan araçlar için mi geçerli? çünkü sadece temiz kağıdı, ruhsat ve nufüs kağıdı ile verdim satışı ;)

Geri