aman ha aman parayı almadan satısı verme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aman ha aman parayı almadan satısı verme.
bugün baktım...donanım olarak benım aracla aynı,audi biraz daha kalıtelı tabi. ama o kokpit ve aydınlatması yokmu....bitiriyo beni...cevrenizde tavsiye edebileceginiz uygun araç varsa kırımzı veya sıyah olacak pm atabılırsınız kardesler....bu arada bu benım ılk aracımdı ve ınanın alım satım ışlemlerı nasıl yapılır bılmıyorum.adam 15 ytl filan kredi çekecekmış.2-3 günü buluyomus onay.hem heecanlıyım hem sabırsız.yanımda bırılerı olacak ben becermem o işleri...
yeni arabasını satmış birisi olarak tavsiyem, araca baktılar ve kaporo bırakmışlardır, aracın satılacağı gün arkadaşlarla buluş, parayı nakden elden alma hesabına geçsinler kesinlikle zaten kredi çektikleri bölüm hesabına bankadan gelir kredi haricinideki parayıda hesaba yatırsınlar, bu arada arabanın vergi dairesinden temiz kağıdı alman gerekiyor yoksa noter araç satışı yapmıyor, bankana telefon aç para hesabına geldiği dakikada herhangi bir notere gidip araç satışı yapmak istiyorum dediğinde senin nüfus kağıdın aracın ruhsatı ve temizkağıdı ve alıcının nüfus cüzdanı ile 15 dakikada bitecek bir olay. ama kesinlikle aracı tek başına götürme 2 kişi olmanda fayda var zarar yok ve parayı nakden alma bankaya yatırsınlar öyle notere gidin
ben kısmetse önümüzdeki hafta eşime bir ev kendimede yeni astra alacağım ve ev için olan kısım daha teferruatlı araba satışı çok daha kolay yani
hayırlısı olur inşallah allah gönlüne göre verir...