Ynt: Aracın Boş Ağırlığı?
vergi dairesi bilgilerine göre 1415 kg.
vergi dairesi bilgilerine göre 1415 kg.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulas79 link' Alıntı:vergi dairesi bilgilerine göre 1415 kg.
BiG_BOSS ® link' Alıntı:ya şimdi demiyim demiyim diyorum ama sen zorluyosun Doğan
abicim senin araçta zaten o yok bu yok şu yok adamlar demişlerki bari başına NEW koyalımda ordan fazlası olsun
kahka536
GNSpower link' Alıntı:Devir ekonomi devri kardeşim araba zaten beni taşıyor dedim, çıtadır, AFL'dir, alarmdır, ayna motorudur, otomatik klimadır, farların üzerine ayrıca siyah boyadır gibi fazladan ağırlıklar yüklemeyeyim arabaya, drag arabası gibi boş ve hafif olsun diye özel aradım buldum bu arabayı. Çok ekonomistimdir başka nedeni yok.
Senin arabayı sanayide Classic'ten çevirmişlerdir belki kaportacıda, bir kontrol ettir şasiden falan. (
BiG_BOSS ® link' Alıntı:iyi güzel diyosunda gidiyor mu ki senin araba gidiyormuş gibi yakıyor ama?
benim araba top classic adayı
dipp link' Alıntı:gel gelelim masallah ferrari gibide yakıo. dolusu olsa napıcaktı allah kerim diyorum
GNSpower link' Alıntı:Herkesin ruhsatta farklı bir değer var sanırım, benimkide İstanbul'u fethediyor 1453 kilo ile.
Hahahahaaaaa benimkinde de 1503 yazıyor...GNSpower link' Alıntı:Herkesin ruhsatta farklı bir değer var sanırım, benimkide İstanbul'u fethediyor 1453 kilo ile.