Aracın Boş Ağırlığı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Source
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aracın Boş Ağırlığı?

vergi dairesi bilgilerine göre 1415 kg.

infojv.jpg

Benimki daha da iyi. Koca Active Select'i manuel yapmış ayılar. Vay be. Kilosu da maaşallah ruhsatta 1453 ama herhalde burda tok karnına tarttılar arabayı. (:

Burçin senin Astra'n eskiymiş abicim. NEW'i yok. Kandırmışlar seni. ((:

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
ya şimdi demiyim demiyim diyorum ama sen zorluyosun Doğan :)
abicim senin araçta zaten o yok bu yok şu yok adamlar demişlerki bari başına NEW koyalımda ordan fazlası olsun

kahka536

Devir ekonomi devri kardeşim araba zaten beni taşıyor dedim, çıtadır, AFL'dir, alarmdır, ayna motorudur, otomatik klimadır, farların üzerine ayrıca siyah boyadır gibi fazladan ağırlıklar yüklemeyeyim arabaya, drag arabası gibi boş ve hafif olsun diye özel aradım buldum bu arabayı. Çok ekonomistimdir başka nedeni yok. (:

Senin arabayı sanayide Classic'ten çevirmişlerdir belki kaportacıda, bir kontrol ettir şasiden falan. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Devir ekonomi devri kardeşim araba zaten beni taşıyor dedim, çıtadır, AFL'dir, alarmdır, ayna motorudur, otomatik klimadır, farların üzerine ayrıca siyah boyadır gibi fazladan ağırlıklar yüklemeyeyim arabaya, drag arabası gibi boş ve hafif olsun diye özel aradım buldum bu arabayı. Çok ekonomistimdir başka nedeni yok. (:

Senin arabayı sanayide Classic'ten çevirmişlerdir belki kaportacıda, bir kontrol ettir şasiden falan. ((:

gel gelelim masallah ferrari gibide yakıo. dolusu olsa napıcaktı allah kerim diyorum :D

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
iyi güzel diyosunda gidiyor mu ki senin araba :D gidiyormuş gibi yakıyor ama? :)

benim araba top classic adayı :)

dipp link' Alıntı:
gel gelelim masallah ferrari gibide yakıo. dolusu olsa napıcaktı allah kerim diyorum :D

Valla bu kadar boşken böyle yakıyor, mazallah dolusunu alsaymışım incir ağacı yerine incir ormanı dikermişim ocağıma. Emre kullandı gördü bak. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Herkesin ruhsatta farklı bir değer var sanırım, benimkide İstanbul'u fethediyor 1453 kilo ile. (:
GNSpower link' Alıntı:
Herkesin ruhsatta farklı bir değer var sanırım, benimkide İstanbul'u fethediyor 1453 kilo ile. (:
Hahahahaaaaa benimkinde de 1503 yazıyor...

Benimkinde de 1503 yazıyor.

Ynt:

Yakinda caldiklari parcalarla aracin net agirligini 1000 kilo altina cekerler.

Geri