Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectra 2,0 gls b kasa 96 model 325-350 kuruş civarında yakıyor. LPG ile 185-190 gibi yakıyor (lpg sıralı sistem değil) hem lpg hem benzin ortalama aylık 200 kuruş gibi. LPG yi hiç tavsiye etmem, ben aldığımda vardı. Motoru bitirdi....
e öyle lpg bitirir tabii

Benim 97 Vectra B sıralı sistem lpg taktırmadan önce şehir içi 350 ykr yakıyordu lpg taktıktan sonra 150 ykr ye düştü

Bu hafta Samsun dan geldim Arabam 100 km ye 6,6 lt. yaktı klima açıktı ve birazda yüküm vardı. km. ye hesapladım 0,156 ytl yakıyor sizce normalmi..

yoksa dahaca düşmesimi lazım.. arabamın kilometresi dahaca 8000 km. de

eleştirilerinizi bekliyorum.. hepinize selamlar...

araban daha yeni benim combo 1,3 CDTI 2005 model 51.000 km de
Yakıt 20.000-30.000 km den sonra düşmeye başladı..
Şu anda şehiriçi 100 km de 5,5 - 6 lt. Şehirdışı 4,5 - 5,5 lt
Klima açık olursa şehir içi 6,3 lt falan oluyooo şehirdışında da 5,5 lt buluyoo
Tabi hızzz 90-100 km/saat.. Hız yapmayı sevmem ;)

Selam Nİyazİ Abİcİm VerdİĞİn Bİlgİler Hem İÇİmİ Rahatlatiiyor Hemde Korkutuyor.

Benİm Arabamda Yakiti DÜŞer Dİye Sevİnİyorum
ÖbÜr Yandanda Ya DÜŞmezse Dİye Tedİrgİn Oluyorum..

Senİn Araba İle 100 Km.de 1.1 Lt. Fark Edİyor İnŞaallah DÜŞer..
VerdİĞİn Bİlgİler İÇİn TeŞekkÜrlerr..

Lüks araçlara sıralı lpg takılması ne kadar doğru bilmiyorum ama geçenlerde bir kazada 3 kişi tüpün patlaması sonucu yanarak can verdi.Tüplü araçlar bagajlarında bir bomba taşıyorlar aslında.Dikkatli olmak lazım.Mesela tüpü tam doldurmamak gerek.Sıcak havalarda ısınmaması için güneşe maruz bırakılmamalı.Aşırı yük binerse de tüpler tehlikeli derecelerde baskıya maruz kalıyorlar.Bunun haricinde, benzinle çalışacak şekilde üretilmiş bir motorun lpg ile çalıştırılmasının zararı nedir değildir çok tartışılır.

Corsa anlık yakıt tüketimi!!!

Arkadaşlar. Araçlarda yol bilgisayrlarından takip edebildiğimiz, anlık ve ortala yakıt tüketimi bilgisini, yol bilgisayarı olmayan bizim corsalarda görebilmemiz için bir cihaz var mı? Bana göre çok yarayışlı bir işlev.

96 model bir araçtan bahsediyoruz. bittiyse normal şartlarla biter o aracın motoru. lpg ile konunun ne alakası var. omegamı tepe tepe kullanıyoruz, km'si oldu 340.000 , ustası da biniyor, çırağı da biniyor, bileni de biniyor, bilmeyenide.. üzerindede tam 200.000 km dir lpg var. halen de motor falan bitmedi. karşı olabilirsiniz, kendi aracınıza uygulamamak da isteyebilirsiniz, gel gelelim bu iş olmuyor, lpg motor bitiriyor falan diyerek bilmediğiniz konularda yorum yürütmek yanlışlıktır. unutmayın ki bakımları zamanında yapılan opel motorunun 800.000 km ye kadar yolu var. tecrübeyle sabittir...

e öyle lpg bitirir tabii

Geri