Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar benim aracım astra 1.6 cd şehir içinde ortalama 7.3 lt yani 0.215 ytl şehirler arası yolculuklarda da 5.5 lt yani 0.160 ytl yakıyor(klima da açık). önceden 99 model toyota 1.3 corolla aracım vardı ve şu an ki astra ondan daha az yakıt yakıyor:good:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Opel Vectra CD 2000 sıralı sistem LPG li aracı , deneme amaclı sehirlerarasında benzinle kullandım
Ve sabit hıza dikkat ettim mumkun oldugunca.
5.5 litre yaktı ve beni cok sasırttı. Sehiricinde 10-12 litre aralıgında yakan arac sehirlerarasında bu kadar dusuk yaktı!!..

Bende de 2000 model cd vectra var.Bu yakıt tasarrufu seni hiç şaşırtmasın.Şehir içinde bu araçla çok dur kalk yaparsanız 10-12 lt / 100 km harcar.Ama şehirlerarası 5-6 litreden fazla yakmaz.Bunu bende tespit ettim.Vectranın sürüş güvenliğini,konforunu düşünürsek şehirlerarasındaki yakıt tüketimi harikadır.Ekonomiktir.Sadece şehirdışı sürülecekse vectra gibi bir araca tüp taktırmaya gerek yoktur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Opel Vectra CD 2000 sıralı sistem LPG li aracı , deneme amaclı sehirlerarasında benzinle kullandım
Ve sabit hıza dikkat ettim mumkun oldugunca.
5.5 litre yaktı ve beni cok sasırttı. Sehiricinde 10-12 litre aralıgında yakan arac sehirlerarasında bu kadar dusuk yaktı!!..
normaldir
bazı ölçümlerim-97 vectra 2.0 benzinli
şehirler arası 280 km 17 lt (klima full-ortalama 95 km hız)
şehirler arası 186 km 9.4 lt (klima 1/3 ortalama 95 km hız)

şehiriçi 100 km 10-12 lt (klimasız)

2003 astra elegance yakıt bilgisi

2003 astra elegance otomatik vites arabayı 1 hafta önce almıştım
araç ş.içi 305 ykr. yakıt harcadı
ş. arası 200 ykr istanbul bursa yolunda denedim dönüşte 1.5 saat 1.köprü trafiğine takıldım
aynı aracı kullananlar değerlendidirse sevinirim

Geri