kardeş 100 - 130 bin lira arası değişiyor mesela 768 km yolu klima açık ortalama 150 km hızla 75 milyona yaptım yada 35 milyona 350 km
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım sana bikaç sorum olacak :faithless1905' Alıntı:kardeş 100 - 130 bin lira arası değişiyor mesela 768 km yolu klima açık ortalama 150 km hızla 75 milyona yaptım yada 35 milyona 350 km
Ben de hep fullerim,genelde de yıllardır tanıdığım yerden(Shell) alırım;çok mecbur kalmadıkça başka yerden almam ... :sorry:faithless1905' Alıntı:kardeş aynı problem bende de var yeri geliyor 100 yakıyor yeri geliyor 150 benim ustada dedi ki şuan herkez bu şikayetle geliyor aracım çok yakıyor diye lpg yi aldığın yer çok önemli ama ustanın dediğine göre Türkiye geneli lpg eski kalitesinde değil...birde sen nasıl yapıyorsun bilemiyorum ama ben illaki hep full alıyorum yani 10 milyonluk alayım da bitince tekrar alırım yapmıyorum artı hep değişik yerlerden AYGAZ yada AKPET almaya çalışıyorum...birde çok yoğun kalabalık olan istasyonlardan gaz almamaya dikkat et sebebine gelince gaz alan vatandaşların deposu hemen dolsun fazla kalabalık olmasın diye basınç artırıyorlarmış buda hava karışımına ve basınç valflerinin bozulmasına sebep oluyormuş...
mdellal' Alıntı:Ben de hep fullerim,genelde de yıllardır tanıdığım yerden(Shell) alırım;çok mecbur kalmadıkça başka yerden almam ... :sorry: