Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nadir bey bence aşırı iyi walla şok geçirdi. Benim araç 2012 corsa d enyojj 1,3 turbo dizel şuan 12 binde araç. Değerleri verim 100 km de 6,7 - 1 km de 32 kuruş - anlık rölanti tüketim yol bilgisayarında 0,3 gözüküo
ya kimi dio servisden sonra düşer daha kimi dio 20 bini bi doldursun falan falan . ama bnm arabayı kullan dersinki bundan 1,6 -1,7 motormu war okadar kaçıo yani acaba ondan öı çok yakıo bide çok seri kullanıorum

Murat şimdi her yiğidin bir yoğurt yiyişi olur kardeşim. Benim bir kullanım tarzım var ister otomatik olsun ister düz araç tam devrine gelene kadar gaza yüklenirim. Bu şekilde kullanınca ister istemez fazla yakıyor ama şimdi araç yakacak diye de motoru bağırtmayınca da araç kullandığımı anlamıyorum bile..

Arada düz yolda giderken 110-120 arasında birden S moduna aldığım dahi oluyor :D sırt o motorun bağırmasını duymak için heheheheh

Bugün aracıma açık performans hava filtresi takıldı , bakalım yakıt durumu ne olacak ilerleyen günlerde göreceğiz :D ama ses tavan yapıyor 3.000 devirden sonra duyan bir daha duymak istiyor o derece :D

1.3 cdti 75 bg 100 km/h sabit hızla uzun yolda yaklaşık 5.2 lt/100 km tüketim. biraz fazla gibi sanki. izmir-Bursa yolunun yarısı yağmurluydu. lastiklerim petlas 195-55-15

Kar yağmur rüzgar yük asfalt hepsi etkiler...

yok yok sabit 100 :D müzik gazina gelmem

Geri