Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
30 kuruş yakmış abi, benzinle seyret sen iyisimi, daa ekonomik oluyor senin arabada.

Ben de yarın uzun yola gidiciğim, opetten mazut alıp içine katkı maddesi sallarım oh mis, deneme yapıcam sıfırlayıp :D

Ben genelde 4.10tl'ye petrotürk'ten alıyorum, bize en yakın orası var. Ama yarın opette ne kadarsa alıcam artık, eskişehirden 4.73 e almıştım totelden, çok garip fiyatlandırmalar.
Opet.com.tr baktım da Afyon'da 4.45tl mazotun litresi, 4-5 ayrı marka koydum bir de opet koyalım :)

Aracim astra h 2013 sedan. Sehirici 608 km yaptim 220 tlye fulledim. Lpg yok. 36 krs sehir ici ankarada.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben genelde 4.10tl'ye petrotürk'ten alıyorum, bize en yakın orası var. Ama yarın opette ne kadarsa alıcam artık, eskişehirden 4.73 e almıştım totelden, çok garip fiyatlandırmalar.
Opet.com.tr baktım da Afyon'da 4.45tl mazotun litresi, 4-5 ayrı marka koydum bir de opet koyalım :)

Hacı sana dizel araba alırken demediler mi hep aynı yerden almaya çalış diye :D
Sen niye dinlemiyon güzelim sanayi esnafımızı :D

Aman ya ne olacak, sanki hisleri mi var arabanın :D Temiz yakıt temizx yakıttır, PO dan aldım bugün 4.45 liradan 75 liralık. 110km sabit hız 5.3 litre ortalama tüketim :)

1.4 corsa b gsi benzin şehir içi 60 krs fix sıkıstırınca 1 tl ye yaklasıyorum :D
uzun yolda 28-30 krs arası

Geri