Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçlara gaz alımından ziyade aracı fazla seri kullanmamak gerek. Aracı ne kadar seri kullanır iseniz o kadar çok yakıyor. Bununla birlikte ucuz lpg satan yerlerden çok fazla gaz aldım ama diğer gazlardan az gitti.

aracıma alıştıktan sonra ikinci depom daha iyi sonuç verdi. 53 litre ile 675 km gidebildim, yeri geldi 210 km'yi bile gördü, genelde şehir içi ve otoban 120-140 km hız civarlarında kullanıldı.

kuruş hesabıyla 40 kuruş ediyor.

2.el 2001 vectra 2.0 dti comfort aldım.bugükü hesabımla 50TL ile şehir içi 130 km gitti.4,45 litre fiyatı.ilk opelim oldugu için az mı çok mu yaktı bilmiyorum.

Arkadaşlar şimdi bu yakıt konusunda hem öküzüm büyük olsun hem az yesin ama buna karşın çok çeksin böyle bir şey yok zaten öküz büyük ise çok yer çok çeker ve burada asıl önemli nokta öküzün yediği yemin hakkını vermesi değil mi? Eee sen kocaman öküz ol o kadar yem ye sonra da ağaç bölgesinde yat yuvarlan işte o zaman işin rengi değişir. ;)

Arkadaşlar şimdi bu yakıt konusunda hem öküzüm büyük olsun hem az yesin ama buna karşın çok çeksin böyle bir şey yok zaten öküz büyük ise çok yer çok çeker ve burada asıl önemli nokta öküzün yediği yemin hakkını vermesi değil mi? Eee sen kocaman öküz ol o kadar yem ye sonra da ağaç bölgesinde yat yuvarlan işte o zaman işin rengi değişir. ;)
Abi ben daha büyük öküze geçtim daha az yakıyor onu napcaz :D

Yiğit aslında motoru büyük araçlar aslında daha seri kullanmadığımız sürece az yakar. Çünkü gaz pedalına ufak dokunuşlar araca yetiyor. İmkan olsa 2.5 cc den aşağı araca binmem şahsen.

Yiğit aslında motoru büyük araçlar aslında daha seri kullanmadığımız sürece az yakar. Çünkü gaz pedalına ufak dokunuşlar araca yetiyor. İmkan olsa 2.5 cc den aşağı araca binmem şahsen.
Evet gaz pedalına asılma oranım bariz değişti aslında kalkışlarda falan ama büyük motor olunca da basasın geliyor o büyük sıkıntı :D

Geri