Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha C.tesi gaz aldım 2.19 dan araç 90 KM yaptı 40 gayma gaza para verdim. :D

Daha C.tesi gaz aldım 2.19 dan araç 90 KM yaptı 40 gayma gaza para verdim. :D

Kader deyip çekelim o zaman :cool: etrafta arabam 15 20 kuruş yakıyo diye gezinen arkadaşlarım var da dokunuyo onlar öyle konuşunca :sopa: :D

Kader deyip çekelim o zaman :cool: etrafta arabam 15 20 kuruş yakıyo diye gezinen arkadaşlarım var da dokunuyo onlar öyle konuşunca :sopa: :D

Ben zaten o diyen arkadaşlara hayret ediyorum sanırım araçlarını iterek götürmekteler :D yaw bir araç boşa alındığında dahi 0.5 yakıt değeri gösteriyor ki bu arkadaşların araçları nasıl o değeri yakıyor? bir türlü anlamıyorum :sopa:

ben de anlamış değilim abicim. benim modelden kullanan birinden de teyit alırsam yollarımızı ayırıcaz artık. Yok daha az yakanı varsa ayarını bakımını yaptırıcaz.

Birden aklıma çakmaktaşlar geldi :D az yakıt tüketimi ;) ya arkadaşın 1.4 araç var reno onun aracı da 0.45 yakıyor diyor... gel de işin içinden çık.

2012 1.2 Opel Corsa ile km de benzin fiyatlarına inat ilelebet 19 kurus ;) olsun varsın 10 tl artık umrumdamı yakarım 38 kurus...

Son düzenleme:
40 kuruş yakıyor tamamen şehir içi...dur kalk performanslı kullanım ile...100 tl lik mazot 250 km...

Bende çok atak ve devirli kullanırım aracı yormadan ziyade devirli kullanmak tercihim o zaman da yakıyor sanırım :)

bidaha lpg de bana yakıyor de seni akbabaya devredecem nadir abiy...:)
bizde diyoz yok sente atlak yok buji çatlak sibop ayarı kaçık demeyonki benim ayar kaçık :D

bidaha lpg de bana yakıyor de seni akbabaya devredecem nadir abiy...:)
bizde diyoz yok sente atlak yok buji çatlak sibop ayarı kaçık demeyonki benim ayar kaçık :D

Aslında Savaş abim nasıl kullandığımı gördü hemen onun fikirlerini bir almak gerek :D

Geri