şehir içi 350i geçmior. uzun yolda 1lt ile 14.5km rahat görüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar ben aracı yeni aldım ve denemek için 2 kere ışık yanarken full doldurdum depo 2 seferdede yaklaşık 38 lt aldı 600 km olmadan ışık yandı po dan alıyorum
800-850 km nasıl gidiliyor anlayamadım
corsa 1.3 cdtı 2005
bu arada arabadan memnunmusun bende aynen 1.3 cdti corsa bakıyorum 1 sene içersinde alacağım inş.2005 sanırın ne kadara aldıgını we kaç binde oldugunu sorabilrmiyim?
Uzun denemelerim sonucu gördüm ki şehir içi 9-10 lt. şehir dışı ise ortalama 5-6 litre yakıyor.Şehir dışında devirli kullanılırsa araç mükemmel derecede ekonomi yapıyor.Örnek vereyim : 5.viteste 70-80 ile gidilince hele de biraz yokuş aşağı gidiyorsak yakıt ekranda 0.01 lt / 100 km olarak görünüyor.Bazı arkadaşlara sordum evet dediler opellerde böyle oluyor.
Şehir içine gelince...Bu biraz da ne kadar dur kalk yaptığınıza aracı nasıl kullandığınıza bağlı.Ama Adana trafiğinde 9-10'u pek geçmiyor.Bizim trafik çok da yoğun değil ışıklarda işte bir dur kalklarımız oluyor.Aracın performansından çok memnunum.Sıralı lpg taktırayımmı diye düşünüyordum taktırmamaya karar verdim.Aracın hakkını ancan benzin verir.LPG taktırırsam opelimden zevk alamayacağımı biliyorum.Aracı genelde haftasonları kullanabiliyorum.LPG ye gerek olmadığını düşünüyorum.