Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Antalya-Mersin-Niğde-Antalya güzergahında toplam 1495 km(20km benzin +v.s. içinde ) 240 ytl'lik lpg ile depoda biraz daha var.
Antalyadan aldığım 667km'de bitti . Erdemliden 91,5 ytl'lik aldım. 208 km sonra 56 ytl ile tekrar doldurdum 588 km yapmışım içinde biraz daha var.
1. depo: 7,67 lt ortalama
2. depo: 15 lt ortalama

merhaba arkadaslar,ben 2002 vectra b 2.2dti sahibiyim.sehir ici 7.8 sehir disi 6.5 ortalama yakiyor.30 lt mazot la 400 km sehir ici yapabiliyorum.ama devrinde kullanmaya ozen gosteriyorum

Bu yol bilgisayarı verileri tutarmı ki ya benim depo şu an son çeyrekte gösteriyor ancak yolbilgisayarında 30 litre tüketim yazıyor.bir iki güne kadar depoyu fullemeyi düşünüyorum bakalım kaç litre alacak.

20 Ytl bezin ile 100 km gidebiliyorum (uzun yolda)

20 ytl lpg ile 120 km gidebiliyorum (uzun yolda)

Vallahi eyüp kardeş Benzin de araban nerdeyse 5,50 litre yakıyor...SÜPERRRR :alkis:
Hemşerim sizin orda benzin ne kadar yaww...Zaten 20 YTL ye aldığin benzin 5,67 litre... (20 / 3,53 YKR : 5,67 Litrelik yapıyor...)
Vallahi sen LPG kullanmasan da karlısın...
Benim Emektarda bu rakamları yakalayamıyorum...:help: :help:

20 Ytl bezin ile 100 km gidebiliyorum (uzun yolda)

46.46 ytl lik gaz ile 318.9 km yol gitmişim yani km de 150 ykr ediyo ancak bildiğiniz üzere motoru çalıştırıp belli bir ısıya kadar benzin ile gidiyor, genede bayaaa tasarruf herkeze lpg yi tavsiye ederim

Aracım 2001 Astra G 1.6 cd

brc sequent 24

Vallahi eyüp kardeş Benzin de araban nerdeyse 5,50 litre yakıyor...SÜPERRRR :alkis:
Hemşerim sizin orda benzin ne kadar yaww...Zaten 20 YTL ye aldığin benzin 5,67 litre... (20 / 3,53 YKR : 5,67 Litrelik yapıyor...)
Valla bende halen inanamıyorum. benzinin lt fiyatı 3,450 ytl 20 ytl'lik aldım 6 lt yaptı 100km yol yaptı ve benzin tamamen geri bitti.
6*16,6:100 km
Ben halen inanamıyorum nasıl bukadar çok gittiğine. Bikez daha deneyecem aynı şekilde giderse lpg iptal artık benzinde binecem.
:confused:

Önceden 100 ytl aldım ara ara motor yağlasın diye bi 5 dakika benzinde çalıştırıp tüpe geçiyordum taki benzin tamamen bitene kadar. Artık tamamen bitmişti arabayı çalıştırmıyordu gittim 20 ytl benzin aldım 100 km yol gitti uzun yolda. Nasıl gittiğine gerçekten inanamıyorum.

Ama el kitabında 90 km sabit hızla gidildiğinde 100 km yolda 5.5 lt benzin yakar diyor. Benim arabanın motoru yeni yapıldı çok temiz ayarlar iyi ultrasonic buji var ve yağ ve hava filitresi yeni değişti.
:good:

Geri