benim şehir içi 5 lt yakıyo en az yakan benimki heralde ama hiç performanslı kullanmıyorum malum öğrenciyiz 5 lt de yaklaşık 130-140 bin ediyo oda eurodizel kullanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lnd' Alıntı:yaa arkadaşlar benim vectra 9litre civarı filan yakıyor kasa agır geliyor motora o yüzden bu böyle yoksa ecotech motor bu kadar yakması imkansız ama ben sıralı taktırmayı düşünüyorum ama duyduguma göre manifoldlar plastik oldugundan dolayı bir süre sonra manifoldu patlatıyormuş dogrumu bilmiyorum ama aracımada kıyamıyorum sizce taktırsammı yada taktıranlar varmı vectra c ye lütfen bana yardımcı olun
--CORSA--' Alıntı:peki tamam senin kasa ağır geliyo ondan fazla yakıyo ya corsaya ne dicen ufacık araba ben oyüzden isyan ediyorum ya
lnd' Alıntı:kardeş bi almanya ya telefon açma zamanı geldi o zaman nedir bu böyle yaa arabama kıyamıyorum her akşam yıkıyorum ama gezmeye gelince de geziyoruz benzikte tıkır tıkır atınca bi daha gezmicem diyorum(ama her serefinde dayanamıyorum)
lnd' Alıntı:yaa arkadaşlar benim vectra 9litre civarı filan yakıyor kasa agır geliyor motora o yüzden bu böyle yoksa ecotech motor bu kadar yakması imkansız ama ben sıralı taktırmayı düşünüyorum ama duyduguma göre manifoldlar plastik oldugundan dolayı bir süre sonra manifoldu patlatıyormuş dogrumu bilmiyorum ama aracımada kıyamıyorum sizce taktırsammı yada taktıranlar varmı vectra c ye lütfen bana yardımcı olun
--CORSA--' Alıntı:Ya arkadaşlar kafayı yicem 2,0 motorlar 1,6 ,motorlar sölediğinize göre 0,23 0,25 yakıyo diyosunuz benim araba 1,4 motor ben 0,25 in altına düştüğünü görmedim gerçi istanbulda kullanıyorum hızda yapmıyorum benimkinde bi sorunmu var acaba?![]()