Son 1 ayda 250ytl lik benzin almışım km yi hiç sıfırlamadım 915km oldu 25000000/915=273 yakmıs kmde opel astra 1.6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu söylenenler çok doğru arkadaşlar benim arabamda dizel 1 depo ile şehir dışı en fazla 750 km yol gittim , yaklaşık 1 aydır araştıryorum 750 km yi nasıl 1000 km ye çıkarabilirim diye ,shell in sitesinde yakıt ekonomisi notları var onları okudum yukarda verilen linkteki kuralların aynısı ordada yazıyor ve haftasonu ankaradan -bursaya yola çıktım lastik havalarını 30 dan 33 e çıkardım , yolda 85 km hızla ve hız sabitliyicisiyle gittim ,camları hiç açmadım klımayı çok az kullandım , fren kullanmadım ve ışıklarda 1 km kala ayağımı gazdan çektim ,sonuç inanılmaz bursaya vardığımda tam 400 km yol yapmıştım ve depomun 4/3 den fazlası doluydu çok şaşırdım arabamın ibresinin bozulduğunu bile düşündüm . daha sonra 100 km de şehir içinde gezdikten sonra tekrar ankaraya döndüm toplam yaptığım yol 910 km ve arabamamın ibresi çeyrek deponun üstünde tahminimce 200 km daha gidicek ve 1 depo ile 1100 km yol yapmış olucam inanılır gibi değil ama gbu gerçek nerdeyse fabrika verisini yakalım
fabrika verisne göre aracımın 1200 km yol yapması gerekiyor ,yukarıda yazılan linkdeki gibi arcınız kullanırsanız inanılmaz bir yakıt tasarrufu yapmuış olursunuz
Tüp taktırdım valla şehir içi klima açık dewamlı 175-180 Ykrş yakıyo