Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
47-YTL 405 KM. şehir içi yaşasın LPG

mdellal 1.320 ytl

45 lt ile 100-120 hızda 800km.

demiribrahim' Alıntı:
direksiyon simidini sallıyor sanki
daha 12000 km deyim
kardeş, abartma ya. kuş serisi mi bu direksiyonu sallasın. hatta doğan slx lerde bile yok böyle bi durum. tamam ses falan yapar, hatta viraj kollarında sıkıntı varsa yoldan bile çıkarır da, opel bu hele de 95 sonrası titretmez.

yakıt konusuna gelince, bunun ölçüsü olmaz ki. 25 lt benzinle ankara'dan istanbula gidip, 50 lt benzinle döndüğümü bilirim.
ayrıca, orta ve üst sınıf araçlarda LPG olayına da karşıyım.
sanki mühendisler salaktı, yapamadılar LPG'li sistem de, biz çok akıllıyız taktır LPG'yi ucuza gazla.
uzun vadede bakım masrafları işin içine girince LPG ile benzinin aynı hesaba geleceğinden eminim. arabayı 2-3 yıl ucuza kullanırım, sonra da satarım alanın elinde patlasın diyeni de gördüm de, milli servet bu.
böyle de düşünmek lazım bence.

şehir dışı km de 180 krş şehir içi 270 şehir içinde içiyo mubarek.....

benim şehir dışı 160 kuruş. sanırım 1.2 motor için normal.

benim araba ucuyo valla 4000 devir altına düşmem bi depo benzin iki gün gidiyo yaw 450 km yol yapıyo ben bişiy anlamadım bu istanbulda trafik yogun olmasa belki ama durkalk o sitresle gaza bas biraz hız yapayım motor salak olmasın diye dedimmi tamam devir göstergesine parelel çalışıyo sanki benzin göstergesi ne opelmiş be lanet olsun arabamı seviyorum ama ne derdi bitiyo nede benzin yetiyo lpg taktırsam diyom brc 1.800 ytl 300 peşin gerisi 10 ay vade ne dersiniz yoksa böyle olmayacak ben çok yol yapıyom lpg de tereddütüm var taktıran varsa memnuniyet nedir bilmek isterim

Geri