Aracınızda sunroof un önemi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aracınızda Açılır tavan (sunroof)ın önemi?

• Kullanılan toplam oy
    367
Ozman astra H ,megane II,Cooper bunlarınki moonroof mu oluyor eminsin?

sigara içmiyorum , cok fazla uzun yolda yapmıyorum dolayısıyla hiç eksikliğini hissetmedim olsada olur olmasada farketmez

Megane 2 dekiler bizimkiler gibi değil onlarda 2 tane sonroof var arka ve önde ,ama aracın üstünden bakınca komple cam gibi görünüyor komple cam tavan olan bii C4 var bu sınıfta... oda maalesefki açılmıyor bence en kullanışlı olan bizimki (yani astra h lerdeki )yukardıkaki ' resimden de anlayabiliceğiniz gibi Astra h lerde arka koltukta oturmak da ayrı bir zevk:)

Bizim arkadasın flasta vardı sonradan yaptırma kısın macun cekiyorduk...yazın acık geziyorduk....(((-:

ysn' Alıntı:
Megane 2 dekiler bizimkiler gibi değil onlarda 2 tane sonroof var arka ve önde ,ama aracın üstünden bakınca komple cam gibi görünüyor komple cam tavan olan bii C4 var bu sınıfta... oda maalesefki açılmıyor bence en kullanışlı olan bizimki (yani astra h lerdeki )yukardıkaki ' resimden de anlayabiliceğiniz gibi Astra h lerde arka koltukta oturmak da ayrı bir zevk:)
Megena II de 2 parça cam tavan fakat 1 tanesi açılıyor arakadaki sbt
Astrada h da nasıl ?

Astra h dede arkadaki sabit ama ortadaki bölme aracın bolmesi değil sonroof un bölmesi ve haliyle daha ince bolme aracın sunroof unn daha geniş açılı ve daha buyuk görünmesini sağlıyor ...Ve açılabilen kısım diğerlerine göre daha buyuk bir kısım...(yukarıdaki resimde görebileceğin gibi)

Astra H da ön koltuklar yatırdığınızda direk olarak Ay ve yıldızları görebildiğiniz için adı Monnroof olmuş bence şu anda bence piyasadaki en güzel açılır panoramik cam tavan Astralarda Megane dekiler filan hikaye

M@honi' Alıntı:
Astra H da ön koltuklar yatırdığınızda direk olarak Ay ve yıldızları görebildiğiniz için adı Monnroof olmuş bence şu anda bence piyasadaki en güzel açılır panoramik cam tavan Astralarda Megane dekiler filan hikaye
:good: :rock :alkis:

Geri