aracınızı kullanırken en çok zorunuza giden şey

ön konsoldan geldiğini bildiğim, ama tam olarak yerini tespit edemediğim gıcırtı(lar)

emniyet şeridi ayıları
bu bayram izmir dönüş yolu Turgutlu merkezdeki ışıklarda felaketti 1 saat kadar 3-5 km yolu anca geçtim amma o arkadaşlar emniyet şeridinden basıp ilerde önüme geçtikçe ........ neyse işte öyle birşey

1. sıkışık trafikte yolun boş tarafından gidip sonra tıkandıkları yerde öndeki arabayla benim aramdaki k.ç kadar mesafeye girmek isteyen dingiller. ( İndirip arabadan dövesim gelir ve inadına yol vermem)

2. Altındaki şahinleri ferrari sanan bazı kuş serisi kullanıcılarının kırmızı ışıkta kapışalım der gibi böğürmeleri ( ulan altımdaki araba opel ve mercedes yetişebilceğini aklın alabiliyomu )

3. Arkamdan veya karşımdan gelenin uzunları açması. (Sayelerinde küfür dağarcığım gelişti)

4. Ambulansa yol vermeyen ve ambulansın arkasındaki boşluktan yararlanıp gitmeye çalışıp ilerde tıkanan dingiller. ( Kendilerinin aklı sıra kurnazlık yaptığını zannederler )

5. Bazı dikkatsiz trafiği alt üst eden bayan şöförler. ( Ablacım dikiz aynalarını size makyaj yapmak için koymadılar birazda arkanızı kontrol edin.)

6. Kendilerini yolların fatihi sanan bazı dolmuş ve kamyon şöförleri. ( O yolları sanki onlar için yaptılar)

7.Kırmızı ışıkta beklerken daha sarı yanar yanmaz kornaya abanan sürücüler. (İçimden kafalarını o kornaya vurarak ritimli bişey çalmak gelir)

aracın ıcınden tıkırtı ve sebebi anlaşılmayan seslere
yolda kı cukurlar...

yolda giderken arkamdan gelen aracın zigzag çizip yani sag sol yapıp s şeklinde herkezi sollaması.deli olurum.arabamın gücü yetiyorsa gazlayıp peşine gitmeye çalışırım.dörtlüleri yanmıyorsa hemen polise bildiririm.hız yapacaksan git müsait yolda hız yap.trafiği ve insanları da tehlikeye sokar bu kişiler.

kırmızı ısık yeşile döner dönmez arkadan bi dangalağın korna çalması
arabadan gelen tıkınrtı ve opelin sert amortisörlerinin yaptığı ses

1. Arabanın içinden bir yerden bir ses gelmesi.
2. Benzin fiyatı
3. Arabanın pis olması
4. Bozuk yollar
5.Yeşil yanar yanmaz arkadan bi malın korna çalması

Range Rover'ların Bana Tepeden Üstümden Geçicekmiş Gibi Bakması :D Benimde Onların Altından Geçicekmiş Gibi Gissetmem Hoşuma Gitmiyorda Deil Ama :D

Geri