aracınızı kullanırken en çok zorunuza giden şey

beyler başlıyorum:
1-Karşıdan gelen hanzonun uzunları yakması(bende yakarak cevap veriyorum)
2-Arabayı yıkamacıdan çıkarmışım eve gidiyorum.Eve geldiğimde arabada nokta kadar bi pislik olması bile beni deli eder.
3-Birinin yol vermediğim halde önüme kırması.
4-Bazı dingolar sinyalı verir vermez çaaat diye direksiyonu kırıyolar aynen kornaya asılıyorum sonrada camdan kafayı sündürüp sinyal verdik görmedinmi biladeeer? demesi ben ayar eder. inip kafayı çakasım gelir.
5-Benden iyi bir araca sahip olan vatandaşların gelip benimle uğraşması.
Geçenlerde bi tane 2002 model bi 316 gelip benimle uğraşıyor yolda bende
normalinden biraz fazla yavaş gidiyorum(astra h 1.6 easytronicle).Arabada yengenizde var.
Allahın apaçisi resmen bizi taciz ediyor. 2 gün sonra trafikte karşılaştık :D bendede 2011 320d var :D aynen cezasını verdim arkadaşa diğer gün internette arabasının satılık ilanını gördüm :D

saygısız ve sabırsız sürücülere çok kızıyorum.
ben fazla hızlı gitmeyi sevmeyen biriyim özelliklede sokak aralarında.

ben bu bilinç ile yolda giderken arkamdan korna ve sellektör yapıyorlar, acelen varsa git kardeşim sanane elalemin hızından.

acele giden ecele gider boşa denmemiş.

hay çok yaşa bi peşimizden kovalayan var gibi heryerde hızlı mı gidicez bende rahatsız oluyorum bu tip adamlara özellikle taksiciler..

ayriyetten normal yolda bile sağdan soldan çakal gibi yan yan giden bu taksiciler ! istersem yol veririm çoğundada vermiyorum böyle yapanlara özel araçsa ve gidişini dikizden göryrm zaten belli oluyor bir acelesi olduğu onlara kolaylık var her zaman :)

Balans ayarı yaptırmama rağmen 130 dan sonra direksiyonda çok hafif titreşim olması servise göre yolu direksiyonda hissetmek yoldan yani eşimin corsa yapmıyor ama aynı yollarda sinir bozucu. Bir de koltuğu tam istediğim gibi ayarladıktan sonra yıkamacının, servisin vb. koltuk ayarlarını değiştirmesi.

Eşimin otobanda bile "nereye yetisiyoruz aşkım" diyerek beni dizginlemesine uyuz oluyorum.

Sonuç o herzaman haklıdır...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

traction kontrol kapanmıyo,kışın eğlenmeye esp pek izin vermiyo gene kaydırıyoda işte eğlenemiyo insan.tarction kontrolun kapanmaması yüzünden 1-2 cm çukura girdi teker kışın düz yolda 5 kişi zor çıkardık.patinaj etse çıkacak yok çıkmıyo

traction kontrol kapanmıyo,kışın eğlenmeye esp pek izin vermiyo gene kaydırıyoda işte eğlenemiyo insan.tarction kontrolun kapanmaması yüzünden 1-2 cm çukura girdi teker kışın düz yolda 5 kişi zor çıkardık.patinaj etse çıkacak yok çıkmıyo

Tc'den bende şikayetçiyim. Çok başarılı çalışmıyor. Yüklü arabada yokuşta durmaktan korkar oldum bi daha kalkmazsa diye. Sarmaya başlasa yürücekte gücü bi kesiyor tam gazda bile devirden düşüyor araba. :mad:

yoğun trafikte bazı kişilerin sanki benim önüme geçince bütün yolu bitirecekmis düşüncesiyle önüme kırması

2 damla yağmur düşünce Mal'a bağlayan izmir şoförleri beni çileden çıkarıyor... Şeridini değiştirmez soldaysa soldan soldan 40km ile devam eder.. Boş yolda fren yapar..:mad:

Geri