aracınızı kullanırken en çok zorunuza giden şey

kafamı kaşıyayım derken sarkmış tavan döşemesinin elimin üstüne seğirtmesi :D

belediyenin açıp kapatmadığı çukurun ( siper demek istiyorum) yağmur suyuyla dolması ve buraya paldır küldür düşmek beni deli ediyor (bu kısım yaban gibi oldu)

kornaya basmak için baş parmaklarımı direksiyon üzerindeki haznelere getirmek çok zor oluyor be yav...

yanimdan insignanin gecmesi

radyonun sesini çok açınca bassın kendiliğinden kısılması..
sözde koruma amaçlı.. Corsa-Astra-Insignia'da niye yok:mad:

kaldırımda yürüyen hoş bir bayana bakarken yanıma kamyon yanaşmasından nefret ediyorum

kaldırımda yürüyen hoş bir bayana bakarken yanıma kamyon yanaşmasından nefret ediyorum
evet ya ne zaman kessen muhakkak ya önünde araba çıkıyo ya da yanına kamyon veya belediye otobüsü yanaşır

1.arabadan anormal bir ses geldikten sonra bir daha gelmemesi
2.koltuğun sessizlikte gıcırdaması
3.asfaltta giderken keskin bir yüksekliğin çıkıp müdahele edemeden tekerleri yaracak gibi sert bir şekilde geçmem kabine gelen seste rot ların tekerlerin gözümün önüne gelmesi.
4.yoğun trafikte saatlerce dur kalktan sonra hassasiyetin yitirildiği anda farkında olmadan arabayı stop ettirince yanınızdaki arkadaşın size pis pis gülen gözlerle bakması 5.soğuk havalarda ön cam birden buğulanınca açılması için içerde pişiyor olmak
6.trafikte dur kalkta ayarsız bir şekilde hasar vermeden tampona dokunan ve elini camdan çıkarıp problem yok gibisinden el eden sürücü

sevgiler saygılar

Dönüş yapacak zaman, sinyalimi verip doğru tarafa yaklaşıp beklerken, yeşil yanınca öndeki vatandaşın sanki gıcığa yapmış gibi iki saatte ilerlemesi ve dönmeden doğruca devam etmesi... sanırım anlatabildim :D

Geri