Ynt: Aracınızı nerede yıkatıyorsunuz?
Yalnız yine bir uyarıda bulunmak istiyorum. Boyalı jant üzerinde kullanmayın ki Astralarımızın hepsinde boyalı jant bulunmaktadır. Sadece krom kapı çerçevelerinde ve benzinliyse aracınız, egzos ucunda kullanın. Krom kaplı plastik yüzeylerde bile kaplamayı sökebilir. Bu sıkıntıyı duyduktan sonra, Enjoy Plus aracımda krom kapı çıtası olmamasına sevindim sanki. Çok güzelleştiriyor aracı ama her güzelinde bir kusuru var işte. Size kolay gelsin
Sadece krom çerçeveyi silseniz bile, yıkarken sildiğiniz bölgedeki cif veya benzeri maddeler suya karışıp illa ki boya korumaya zarar verecektir. Tavsiyem bu üründür. Kendim kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çok beğenmişlerdi. http://www.sanalpazar.com/Meguiars-Nxt-Generation-All-Metal-Polishmetal-Parlatci__isp7063298BugattiV link' Alıntı:Aracımı teslim alırken boya koruma yaptırmıştım. Yalnız boyayı değil sadece krom çerçeveyi silsem cifle veya sirkeyle bir şey olmaz herhalde.
Yalnız yine bir uyarıda bulunmak istiyorum. Boyalı jant üzerinde kullanmayın ki Astralarımızın hepsinde boyalı jant bulunmaktadır. Sadece krom kapı çerçevelerinde ve benzinliyse aracınız, egzos ucunda kullanın. Krom kaplı plastik yüzeylerde bile kaplamayı sökebilir. Bu sıkıntıyı duyduktan sonra, Enjoy Plus aracımda krom kapı çıtası olmamasına sevindim sanki. Çok güzelleştiriyor aracı ama her güzelinde bir kusuru var işte. Size kolay gelsin