araçlara geniş yazılmış harfle plaka (app)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan piriviyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şöyle bir çalışma yaptım bende hoşuma gitti açıkçası mühür falan sorunuda yok
çift taraflıyla yapıstırdım mis gibi oldu

bende aracı alırken app yaptırmak istedim ama trafikçi arkadaş iyiliğim için olsa gerek yapmamak için ikna etti üstelik 70 ytl fazla alacakken. Orj. bagajda taşısanda polis affetmiyor dedi. orj olanı app ye yakın bi kalınlıkda bastırmış saolsun. Bende yanda bulunan siyah çerçeveyi tinerle silince oldu türk ziyniyetli app :) yanlız bu seferde en açık siyah yaptırdığım cam filmlerinden tırsıyorum. Yazın neysede kışın polisin yanında geçerken camları açmak biraz soğuk olacak

yaa ne ıstıyolar arabalardaki mod dan anlamıyorum film yasak app yasak vinil yasak eee kime ne zararı varmıs bunların

en açık film yaptırın 1 numara. sorun olmazzz.

app için de yaptıranlar var evet ama muhurlusu onemlı. bizde maliyet çok diye yaptırmadık corsaya. hondada var, cift muhur.

dün plakacıya gittim iskitlerde berkay plaka orjianl plakam yapışıtılmıs vaziyette biraz kenardan oynuyordu slikon bastı parada almadı daha önce plkayı oraya yaptırmamıs olmama ragmen böle esnafta varmıs hala Allah bol kazanc versin insallah

ankara için app ye mühür bastırılmaz dedi (emniyete gidip bağışta bulunup mühür işi ankarada yalaan )

buda resmi: cift muhurdur...

fotoraf0094eq8.jpg

rcp1010pi3.jpg

ben de plakalarımı yeni yaptırdım.yalçın abi yaptı.çok beğendim.mühürleri de tam. bi sorun yaşamıyorum.

yalcın beye nasıl ulaşıyorsunuz acaba?

birde ben bu plakalar da çift muhur goremedim.

tek muhurlu bunlar. yani yasal değil.

zevkler renkler tartışılmaz tabi ama bence aracın görünümü bozuluo o plakalarla önden bakınca direk plaka dikkati çekio hiç hoş değil o paraya logosuz panjur falan alın daha iii tabi bu sadece benim görüşüm;)

Geri