araçlara geniş yazılmış harfle plaka (app)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan piriviyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hem logosuz panjur alsak hem bunları taksak olmazmı?

:D

zevkler renkler tartışılmaz tabi ama bence aracın görünümü bozuluo o plakalarla önden bakınca direk plaka dikkati çekio hiç hoş değil o paraya logosuz panjur falan alın daha iii tabi bu sadece benim görüşüm;)

bence de zevkler ve renkler tartışılmaz:D

hem logosuz panjur alsak hem bunları taksak olmazmı?

:D

daha güzel olur tabi:D ama bu plaka da çok dikkat çekio yani arabaya bakınca direk plakaya kayıyo gözüm bu da hoş diil bence onun yerine başka şeyler yapılabileceği görüşündeyim ama yapanlarada saygım sonsuz tercih meselesi maliyeti yüksek diilse olabilir
aslında öne plaka takma die bişe olmasa ne güzel olurdu:D

Son düzenleme:
ya aslında bir iki sayfa önceki ark var tinerle cercevenin etrafını kazıyacağım demisti kazyın ve reklamcıdan nubaralaraın bandını çıkartık yapıstırın onun gibi olmuyor ama ona gene benziyor

bu arada izmir de emliyet müdürünün birinin aracında app plaka var karışmıyorlar ya :) ben ne anladım bu adaletten

izmirdeki tüm emniyet araçların plaka karakterleri app gibi.mesela 3 lerin hepsinin üstü kesik:D hatta c.tesi bi mezarlık aracı gördüm o da öyleydi.

valla ne yalan söliyim önce tereddütlerim vardı polislerden ve yapılan işin kalitesinden yaklaşık 1 saat önce elime geçti yalçın abiden yaptırdım çanakkaleden ikamet ediyorum msn adresini ekledeim saolsun cok yardımcı oldu en yakın zamanda fotoları koyarım tekrar teşekkürler yalcın abi bu arada uzun zamandan beri kırmızı tr istiodum stickerleri yanında hediye etti :D

ya arkadaşlar bana neden denk gelmio bu polisler hiç ya:s verin reklamcıya yapsın siyah boyayla neden bu kadar abartınız ki??yoksa bizim ç.kale polisimi ses çıkartmıyo:D

ya arkadaşlar bana neden denk gelmio bu polisler hiç ya:s verin reklamcıya yapsın siyah boyayla neden bu kadar abartınız ki??yoksa bizim ç.kale polisimi ses çıkartmıyo:D

arkadasım uzerınde oynanmış app ye benzetılmeye calışılmış plaka asla app ile bir olmaz.

arkadasım uzerınde oynanmış app ye benzetılmeye calışılmış plaka asla app ile bir olmaz.

:good: evet görünüşü bile farklı oluyor...yani sıfırdan yapma app ile çevresini silme vs çok fark belli oluyor

Geri