Karar vermesi gerçekten zor oldu...Bir yanda 5 kapılı Corsalar arasından sıyrılan,ve genelde alışık olmadığımız sıradan görüntüyü yıkan,hoş bodykitli,108 hp bir Corsa , diğer yandan ilk bakışta fotoğraf kalitesi ile ve rengiyle insanı kendine çeken kıpkırmızı bir Sport.
İki araçta da emek var,Mustafa abi'nin aracı yolda gördüğümde arkadan çok değişik gelmişti..Ayrıca 5 kapı bir Corsa'ya standart binmediği için de tebrik etmek lazım.."Keşke" dedirten tek eksiği bana göre jantları..Ki onlar da "hayır,olamaz!" denecek türden değil,idare ediyor.
Batucan'ın araç zaten sport oldugu için önde koşuyor gibi görünüyordu beynimde...Ancak biraz alıcı gözle bakınca,kırmızının cazibesinden kurtulup aracın aslında standart bir corsadan çok da farklı olmadığını görebiliyordum..Beyaz Lenso jantlar çok canlı dursa da,birşeylerin yanlış olduğu izlenimini uyandırdı bende..Araç yüksek duruyor,belki ondandır,veya bodykit eksiğinden mi bilemiyorum..Arkadan çekilmiş fotoğrafta her ne kadar kusursuz dursa da, bu ayki oyum 5 kapıdan yana
İki aracın sahibine de tebrikler ve başarılar..Kazasız belasız sürüşler dilerim..